Buyur dostum bu sisteme bakabilirsin, kasa senin zevkine kalmış ama benim sana önerim Phanteks P400 veya NZXT S340 alabilirsin onların dışında bu aralar heralde piyasada estetik açıdan en beğendiğim kasa olan Aerocool Project serisine de bir bakabilirsin.
*Teknobiyotik: Akıllı PC Toplama Sihirbazı
O 1080Tİ blower fanlı model o kartlar SLI yapmayacaksanız önerilmiyor, çok fazla yerden kısılmış 1700 ile B350M-K küfür gibi bir şey o anakartta ayrıca 2 tane RAM slotu bulunuyor en basit eksiklerden çok kırpılmış yani. Benim önerdiğim sistem buna göre çok daha dengeli. Bir diğer örnek 7.000TL'lik sistemi 160TL'lik güç kaynağına emanet ediyorsunuz, Ryzen'de RAM frekansı performansı gözle görülür şekilde etkiliyor fakat o sistemdeki RAM'ler 2133MHz hızında çalışıyor.
Diğer takıldığın forumda sadece hobi olarak takıl sakın öyle bir sistem alma. Alacağın sistemi buradaki önerilere göre belirle. 3 yıllık demode kasa, verimsiz PSU, referans kart nedir yahu. Hele referans kart referansında kötüsü Nvidia referansın yine metal şık görüntüsü var bu resmen takoz.
O 1080Tİ blower fanlı model o kartlar SLI yapmayacaksanız önerilmiyor, çok fazla yerden kısılmış 1700 ile B350M-K küfür gibi bir şey o anakartta ayrıca 2 tane RAM slotu bulunuyor en basit eksiklerden çok kırpılmış yani. Benim önerdiğim sistem buna göre çok daha dengeli. Bir diğer örnek 7.000TL'lik sistemi 160TL'lik güç kaynağına emanet ediyorsunuz, Ryzen'de RAM frekansı performansı gözle görülür şekilde etkiliyor fakat o sistemdeki RAM'ler 2133MHz hızında çalışıyor.
Sizin önerdiğiniz sistemi düşünüyorum fakat alacağım sitede önerdiğiniz ekran kartı bulunmamakta herhangi farklı bir model öneriniz varmı o sisteme uyucak ?