i7-7700K Sistem Önerisi

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.Intel olucak diye bir durum yok Rayzen 7 li sistem atabilirsiniz 7000 tl bütcem var yaklasık olarak.

Buyur dostum bu sisteme bakabilirsin, kasa senin zevkine kalmış ama benim sana önerim Phanteks P400 veya NZXT S340 alabilirsin onların dışında bu aralar heralde piyasada estetik açıdan en beğendiğim kasa olan Aerocool Project serisine de bir bakabilirsin.
*Teknobiyotik: Akıllı PC Toplama Sihirbazı

Yorumunuz için teşekkür ediyorum son olarak bir sorum olucak diğer bir forumdan şöyle bir sistem önerilmiş bunu nasıl buldunuz
Adsız2.png

Yorumunuz için teşekkür ediyorum son olarak bir sorum olucak diğer bir forumdan şöyle bir sistem önerilmiş bunu nasıl buldunuz Eki Görüntüle 258322
O 1080Tİ blower fanlı model o kartlar SLI yapmayacaksanız önerilmiyor, çok fazla yerden kısılmış 1700 ile B350M-K küfür gibi bir şey o anakartta ayrıca 2 tane RAM slotu bulunuyor en basit eksiklerden çok kırpılmış yani. Benim önerdiğim sistem buna göre çok daha dengeli. Bir diğer örnek 7.000TL'lik sistemi 160TL'lik güç kaynağına emanet ediyorsunuz, Ryzen'de RAM frekansı performansı gözle görülür şekilde etkiliyor fakat o sistemdeki RAM'ler 2133MHz hızında çalışıyor.

Diğer takıldığın forumda sadece hobi olarak takıl sakın öyle bir sistem alma. Alacağın sistemi buradaki önerilere göre belirle. 3 yıllık demode kasa, verimsiz PSU, referans kart nedir yahu. Hele referans kart referansında kötüsü Nvidia referansın yine metal şık görüntüsü var bu resmen takoz.

O 1080Tİ blower fanlı model o kartlar SLI yapmayacaksanız önerilmiyor, çok fazla yerden kısılmış 1700 ile B350M-K küfür gibi bir şey o anakartta ayrıca 2 tane RAM slotu bulunuyor en basit eksiklerden çok kırpılmış yani. Benim önerdiğim sistem buna göre çok daha dengeli. Bir diğer örnek 7.000TL'lik sistemi 160TL'lik güç kaynağına emanet ediyorsunuz, Ryzen'de RAM frekansı performansı gözle görülür şekilde etkiliyor fakat o sistemdeki RAM'ler 2133MHz hızında çalışıyor.
Sizin önerdiğiniz sistemi düşünüyorum fakat alacağım sitede önerdiğiniz ekran kartı bulunmamakta herhangi farklı bir model öneriniz varmı o sisteme uyucak ?

İnventus'daki fiyatlar bana pek iç açıcı gelmedi.
Screenshot_20170908-163614.png

Ekran Kartı: Inno3D iChiLL GeForce GTX 1080 TI X3 - Ekran kartı - PCI 11.26 MB GDDR5X
Kasa: PHANTEKS Eclipse P400 Tempered Glass - Mini tower ATX,E-ATX,Micro/Mini/Flex-ATX,Mini-ITX - Güç Kaynağı - USB,USB 3.0
PSU: Super Flower - Siyah - Güç Kaynağı - 550W
Toplam 6621 TL

Sinerji ve NanoKatalog'dan toplandı.

Monitör için de önerim bu:
LG 27UD58-B 27" Ultra HD 4K Gaming Monitör Monitör
Sizin seçtiğiniz monitör pek sevilmedi. Hatta sahip olan başka birisi "Kesinlikle almayın" demişti.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı