i7 7700K sistem toplama

1700 o zaman :D yemişim ocsini mezara götürmeyecem :D

ama 1700 turbo ile 3.7 ghz oluyor yazıyor onu arttırabiliyormuyuz yani 3.7 olayı doğru mudur :D
sonra yine değiştirmek zorunda kalmıyim diye soruyorm :D
1700 base 3.0 turbo 3.7 oluyo
1700x base 3.4 turbo 3.8 oluyo karar senin :D

İnternetten bir kaç videoya baktım 1700 al istediğin gibi o.c edebiliyormuşsun. 4.0 yapan gördüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternetten bir kaç videoya baktım 1700 al istediğin gibi o.c edebiliyormuşsun. 4.0 yapan gördüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

o zaman r7 1700 akar :D

şaka maka bi yanada 1700 ün yanına rx 580 koysam uçar csgo falan yalan olur :D silivirrim

bütcemi aşıyor ama hiç değilse verdiğim paraya değecek sağolasın desteğin için :D

Konuyu pek okumadım ama bazı arkadaşlar sonunda "x" ibaresi olan işlemciler O.C edilebiliyor diye birşey demiş. Öncelikle Ryzen serisinde piyasada olan tüm işlemciler O.C edilebiliyor. Ve O.C için illa ki X370 yonga seti lazım değil. B350 yonga seti ile de gayet güzel O.C yapabiliyorsunuz. İşlemcinin sonunda bulunan "x" ibaresinin anlamı düzgün bir soğutmanız varsa işlemci kendi kendine hız aşırtabiliyor. Yani pek te önemli birşey değil. Benim tavsiyem R7 1700. Bütçe yetmez diyorsan da R5 1600. Çünkü 1600x + soğutucu masrafına 1700 alınıyor. Bu arada sonunda x ibaresi bulunan işlemcilerin içinden (1500x hariç) stok soğutucu çıkmıyor. Monitör kısmına gelirsek elinde olan monitörü kullanmak istiyorsan olmaz. Yani ekranı kırık iPhone kullanmak gibi birşey olur. :D Yeni nesil aldığın ekran kartını kullanamazsın. Bütçeni zorlarsan 144hz 1080p bir monitör işini görecektir. Yanına bir de 1070 alırsın uzun süre performanslı kullanırsın. Yok bütçem yetmez diyorsan RX 580 ve AOC G2260 1080p 75hz 1ms olan monitörünü alır keyfine bakarsın. G2260' ı ben de kullanıyorum bayağı memnunum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı