i7 7700K sistemde yayın yaparken kasma

YanChar

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Twitch.tv'de OBS ile yayın yapıyorum ama yayın kalitesi düşük oluyor ve oyunumda da kasmalar meydana geliyor. Sistemim:
  • i7-7700K
  • GTX 1080 Ti
  • 2K 165HZ 1 MS monitör
  • 16GB 3600 MHz (normalde 2133 Game Boost özelliğini açınca bu sayılara çıkabiliyor)
MSI Gaming M7 Z270 Anakart
CoolerMaster Masterliquid Pro 240mm
Böyle bir donanımda nasıl donabilir anlamıyorum. Bir de yayına başlamadan önce CS:GO oyununda 250 FPS alırken ilk yayın denememde 150 FPS oldu ve bir daha da 200 üzerine çıkamadım. Buna da çözüm bulabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhaba. Twitch.tv'de OBS ile yayın yapıyorum ama yayın kalitesi düşük oluyor ve oyunumda da kasmalar meydana geliyor. Sistemim:
  • i7-7700K
  • GTX 1080 Ti
  • 2K 165HZ 1 MS monitör
  • 16GB 3600 MHz (normalde 2133 Game Boost özelliğini açınca bu sayılara çıkabiliyor)
MSI Gaming M7 Z270 Anakart
CoolerMaster Masterliquid Pro 240mm
Böyle bir donanımda nasıl donabilir anlamıyorum. Bir de yayına başlamadan önce CS:GO oyununda 250 FPS alırken ilk yayın denememde 150 FPS oldu ve bir daha da 200 üzerine çıkamadım. Buna da çözüm bulabilirseniz sevinirim.
Yayın yapıyorsun tabi düşer, 150 fps neyine yetmiyor? Bazı insanlar 60 fps bile alamıyor.

Yayın yapıyorsun tabi düşer, 150 fps neyine yetmiyor? Bazı insanlar 60 fps bile alamıyor.
1 günlük yasaklandım büyük küçük harf kuralından. Öncelikle "Bazı insanlar" (!) benim verdiğim parayı verseydiler onlarda durduk yere 100fps lik bir düşüşün hesabını yaparlardı. 165 Hz 'lik monitörümün 150 fps te tam potansiyel çalışmıyor illaki 165 olması gerekir. İkincisi durduk yere bu 100fps nereye gitti bunu arıyorum ben yayın açtığımda falan düşmüyor hep 150 de

1 günlük yasaklandım büyük küçük harf kuralından. Öncelikle "Bazı insanlar" (!) benim verdiğim parayı verseydiler onlarda durduk yere 100fps lik bir düşüşün hesabını yaparlardı. 165 Hz 'lik monitörümün 150 fps te tam potansiyel çalışmıyor illaki 165 olması gerekir. İkincisi durduk yere bu 100fps nereye gitti bunu arıyorum ben yayın açtığımda falan düşmüyor hep 150 de
Çözümün ne olduğunu bilmiyorum fakat yukarıda arkadaş sistemin gücünün farkında değil galiba. Ortada bir sorun olduğu kesin. İnsanlar kaç fps alırsa alsın, o ekran kartıyla o monitörün hakkını alamamak can sıkıcı.

technopat sitesinde sorun mu var anlamadım aynı e-posta ile 3. üye oluşum hep siliniyor hesabım önce hesaptan atıyor giriş yapınca da üyeliği bulamıyor.

150 fps az değil.
böyle bir sisteme sahipsen bu tür oyunlarda emin ol ki az ama sanırım g-synce açık olduğundan dolayı 164 fps ye sabitliyor tam ekrana alınca 200 250 fps alabiliyorum tam emin değilim

Yayın kalitesi düşük oluyorsa, upload hızınız düşük kalıyordur, bundan dolayı droplar olabilir.
sadece yayın değil video da çekiyorum ki bit hızı 10k 1920x1080 60 fps pubg oynarken çalılar buğulu gibi gözüküyor

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı