Uğur Kağan Raşitoğlu
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar bilgisayarımda i7 7700k 16 GB RAM ve GTX 1080 var. Bilgisayar geç açılıyor, bilgisayarın alışması uzun sürüyordu. İlk kez açılan programlar uzun sürede açılıyordu. Oyunlarda arada sırada drop giriyordu. Fortnite tayken mouseyi cevirdigim zaman FPS 30'lara kadar düşüyordu bir saniye sonra düzeliyordu bende birazcık cabaladiktan sonra sonuca varamadım Nvidia denetim masasından performans moduna alıp yüksek performansa ayarladım sonuç degismedi. Ondan sonra bilgisayarı sifirladim.
İlk başta çok hızlıydı her şey hızlı açılıyordu. Ondan sonra GeForce Experience indirip driveri kurduktan sonra bilgisayarın biraz yavaşladığını fark ettim. Bilgisayarı yeniden başlattım. Bilgisayarın acilmasi yine uzun sürdü. Başlat tuşuna bastıktan birkaç saniye sonra geliyordu. Yani kısacası format atmadan önceki haliyle ayniydi. Bu arada HDD kullanıyorum. SSD yok. Yardımcı olabilir misiniz?
İlk başta çok hızlıydı her şey hızlı açılıyordu. Ondan sonra GeForce Experience indirip driveri kurduktan sonra bilgisayarın biraz yavaşladığını fark ettim. Bilgisayarı yeniden başlattım. Bilgisayarın acilmasi yine uzun sürdü. Başlat tuşuna bastıktan birkaç saniye sonra geliyordu. Yani kısacası format atmadan önceki haliyle ayniydi. Bu arada HDD kullanıyorum. SSD yok. Yardımcı olabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: