i7 7700K ve 1080 Ti sistem toplama

MustafaAkyz

Hectopat
Katılım
25 Temmuz 2017
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar resimdeki gibi bir sistem topladım, herhangi bir uyumsuzluk veya darboğaz gibi bir sorun meydana gelir mi yoksa sorunsuz mu? (Power Supply ekleyeceğim.)

sistem.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli bir güç kaynağı satın alın. Tercihen en az 80+ Bronze ya da Gold sertifikalı olsun. Bütçeniz varsa SSD alabilirseniz süper olur. WD Black kullanıyorum ben de. Diğer HDD'lere nazaran biraz daha seslidir. Misal gece uyurken odada sesini duyduğum tek şey WD Black sesi oluyor. Abartılacak bir ses değil ama saat tiktakı gibi bir kere kitlendimi sesini duymadan uyuyamıyorum :D

Bu arada Kaby Lake işlemcileriçin anakart BIOS güncellemesi gerekiyor. Yoksa işlemci çalışmaz anakartta. Satın aldığınız yere anakartın BIOS güncellemesini sorun ya da onlar yapıp öyle göndersinler.

Geçerli sürüm güncellenmiş halde satılıyordur belki ama yine de emin olun. Çünkü BIOS güncellemesi için Sky Lake bir işlemci takılması gerekiyor anakarta.

Sonuç itibariyle darboğazı geçtim boğaz bile yapmaz bu sistem canavar maşallah. :matrix:
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı