i7 7700K ve 1080 Ti sistem toplama

Arelto

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

FPS oyunlar oynamak için sistem toplamak istiyorum. Çok iyi bir oyuncu değilim ama uzun süre güncelleme gerektirmeyecek bir sistem olsun istiyorum.

Bilgisayarcı bir yakınımdan i7 7700K 4.2 GHz işlemci ve 240 GB Kingston SSD'yi uygun fiyata aldım. Arkadaşımın elinde anakart olarak da MSI Z270 Gaming M3 var. Kuracağım sisteme uygun olacağını düşünüyorum. Uygun bir fiyata bunu da alabilirim.

Ekran kartı olarak MSI GTX 1080 Ti alabilirim. (3500 TL civarında para harcayabilirim.)

Monitör için de 1500 tl civarı harcama yapabilirim. 144 Hz monitörlerin bana yeterli geleceğini düşünüyorum.

240 GB bana yeterli geleceğini düşünüyorum. O yüzden HDD önemsemedim. İhtiyaç olursa daha sonra alabilirim.

Ekran kartını aldıktan sonra 2000 TL civarı bir bütçe ile RAM, kasa, güç kaynağı, sıvı soğutma almayı planlıyorum. Bu ürünlerle ilgili marka-model önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı