i7 7700K ve GTX 1070 Mini ITX sistem toplama

LateGameDictator

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadaşıma Mini ITX bir sistem kuracağız. Teoride sistemi topladık, fiyata uydurduk sayılır. Sistemin stabil çalışacağını düşünüyorum ancak yine de emin olmak için birkaç kişinin fikrini almak istedim. Başka parça önerilerine açığız. Sistem aşağıdaki gibi;

*RAM'i şimdilik 8 GB alacağız, daha sonra 16 GB'a yükselteceğiz. Anakart 3200 MHz'e kadar destekliyor ancak 3200 MHz'lik 8GB tek modül bulamadığım için 2666 MHz 8GB RAM almayı düşünüyoruz.
*Güç kaynağı 500W yeterli olur diye düşünüyorum. Markada karar kılmadım ancak modüler ve standart boyda bir güç kaynağı olacak. Yine de böyle bir sistem için ideal bir güç kaynağı öneriniz varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD olmazsa olmaz diyebilirim. En azından 128GB SSD ekleyip, Windows'u üzerine kurun derim. Bilgisayardan alacağınız zevk artacaktır. 1070 ile, 8GB RAM az gelebilir. Nacizane tavsiyelerimdir.

SSD olmazsa olmaz diyebilirim. En azından 128GB SSD ekleyip, Windows'u üzerine kurun derim. Bilgisayardan alacağınız zevk artacaktır. 1070 ile, 8GB RAM az gelebilir. Nacizane tavsiyelerimdir.

Sistemde 120 GB'lık bir SSD olacak, burda konuya ekleme gereği duymamıştım. 8GB Ram ise geçici olarak olacak, ilk sistem kurulumundaki maaliyeti düşürmek adına şimdilik 8GB ile de idare edilebilir diye düşündüm, daha sonra 16GB'a yükselteceğiz zaten. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı