Sanıldığı gibi FPS olarak, Intel'in daha fazla hatta çok daha fazla FPS vermediğini ispatladım. Hodri meydan.Şu an en mantıklı durum, oyun sistemlerinde Intel,
Oyunlarda FPS açısında fark olmadığına göre, neden aynı ya da daha fazla ödeme yaparak; aynı FPS'yi alacağımız işlemciye para yatırıp, üstüne diğer avantajlardan mahrum kalalım?Bu cümleden sonra her seferinde "Ryzen daha iyi, şu kadar çekirdeği daha iyi, şu kadar kullanımı daha iyi" gibi söylemlere girmeyin arkadaşlar.
Nerede bu fark? Varsa tecrübeniz paylaşın, ama video çekin bir şey yapın.Biraz önce dediğim gibi, ciddi düzeyde tartışmalar bunlar ve tartışıyorsanız tecrübe etmeden tartışmayın.
Oyun tarafında başarılı olan işlemci i7 7700K şu an. Bunu dememiz Ryzen tarafının 15-20 FPS geride kalıyor dememiz anlamına gelmiyor.
Kaynak belirtmek yetmiyor, tecrübe edinin.Sanıldığı gibi FPS olarak, Intel'in daha fazla hatta çok daha fazla FPS vermediğini ispatladım.
Hodri meydan.
Konuşma tarzınız yine değişti. Kim neyi ispatlamaya çalışıyor ki?Bizler de objektif olmaya çalışıyoruz fakat herkesin objektif olması gerekiyor. Konuşma tarzlarınızı hızlı değiştirebiliyorsunuz.
Sistem oyun amaçlıysa i7 7700K alınmalı, her oyunda olmasa bile, bazı sahnelerde fark belli ediliyor.Oyunlarda FPS açısında fark olmadığına göre, neden aynı ya da daha fazla ödeme yaparak; aynı FPS'yi alacağımız işlemciye para yatırıp, üstüne diğer avantajlardan mahrum kalalım?
Fark var demedim ki?Nerede bu fark?
Siz video mu çektiniz?Varsa tecrübeniz paylaşın, ama video çekin bir şey yapın.
Guya 7700K oyun tarafında daha başarılıymış ve bu da Ryzen'ın 15-20 FPS daha az verdiği anlamına geliyormuş. İşte diyorum ki bu 15-20 FPS fark nerede?Oyun tarafında başarılı olan işlemci i7 7700K şu an. Bunu dememiz Ryzen tarafının 15-20 FPS geride kalıyor dememiz anlamına gelmiyor.
Guya 7700K oyun tarafında daha başarılıymış ve bu da Ryzen'ın 15-20 FPS daha az verdiği anlamına geliyormuş. İşte diyorum ki bu 15-20 FPS fark nerede?
Siz Ryzen'in daha avantajlı olduğunu savunuyorsunuz. Sizin çektiğiniz bir video mu var? İnsanlar size neden güvensin madem?Hayır, olay şu: Bir şey diyorsunuz, bir iddiada bulunuyorsunuz ve sonra ben bir şeyi ispatlamaya çalışmıyorum diyorsunuz! O halde söylediğinize nasıl güvenelim?
Hayır, çünkü yok. Olsa yapardım, üşenmem.Siz video mu çektiniz?
Geliyor diye okumuşum!Cümleyi okuduğunuza emin misiniz?