Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- - Intel Core Ultra 9 285K İşlemci
- ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart
- Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı
- G.SKILL 48GB TRIDENT Z5 CK DDR5 8600MHz CL40 RGB CUDIMM RAM
- Lian Li O11D EVO RGB Kasa
- Arctic Liquid Freezer III 420mm AIO
- Samsung 980 Pro 500GB SSD
- Samsung 980 Pro 1TB SSD
- KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD
- WD Black SN810 500GB SSD
- MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K
- Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz
- Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz
- Meslek
- Technopat Haber Editörü
Ben herhangi bir sorundan bahsetmedim, neyse.
"Ryzen 5 1400 alacağım" diyenlere, "Ryzen almayın, Intel daha iyi oyunda" demiyoruz zaten.
Intel ve Ryzen karşılaştırması yapılan konularda her iki tarafın da artı ve eksilerinden bahsediyoruz.
Ryzen'in halen çok taze bir mimari olmasını anlatıyoruz. Sorun varsa, ki var. Bu sorunlar donanımsal altyapı çalışmaları ile giderilecek ve AMD'ye zaten zaman veriyoruz bu konuda.
Yenilenmiş sürümleri duyuruldu, bunlar gelecek önümüze test edeceğiz.
Piyasaya çıkmadan ve tecrübe etmeden yorum yapamıyoruz gördüğünüz gibi.
Sosyal'de AMD düşmanıymış gibi gözüküyoruz fakat hatırlatmak isterim, "1500 TL sistem toplama" videosundan sonra A10 7870K ve A10 7890K stokları tükenmişti.
Yine söylüyorum, ben dahil herkes objektif olmalı ve ön yargıyı atmalı.
i7 7700HQ'nun 7700K ile aynı performansı vermesi gerekiyor ki karşılaştırın.
Ryzen laptop test ederseniz mutlaka bekleriz karşılaştırma konunuzu ve videonuzu.
-
Konu dağılıyor, konu sahibinin gerekli cevabını aldığını düşünerek konuyu kilitliyorum.
Aklınızda farklı bir soru varsa yeni bir konu açabilirsiniz.
"Ryzen 5 1400 alacağım" diyenlere, "Ryzen almayın, Intel daha iyi oyunda" demiyoruz zaten.
Intel ve Ryzen karşılaştırması yapılan konularda her iki tarafın da artı ve eksilerinden bahsediyoruz.
Ryzen'in halen çok taze bir mimari olmasını anlatıyoruz. Sorun varsa, ki var. Bu sorunlar donanımsal altyapı çalışmaları ile giderilecek ve AMD'ye zaten zaman veriyoruz bu konuda.
Yenilenmiş sürümleri duyuruldu, bunlar gelecek önümüze test edeceğiz.
Piyasaya çıkmadan ve tecrübe etmeden yorum yapamıyoruz gördüğünüz gibi.
Sosyal'de AMD düşmanıymış gibi gözüküyoruz fakat hatırlatmak isterim, "1500 TL sistem toplama" videosundan sonra A10 7870K ve A10 7890K stokları tükenmişti.
Yine söylüyorum, ben dahil herkes objektif olmalı ve ön yargıyı atmalı.
Dizüstü donanımlarıyla masaüstü donanımları karşılaştırılmaz.Şu an elimde Core i5 6300HQ işlemcili dizüstü bilgisayar var. Yakın/orta zamanda Core i7 7700HQ'lu bir dizüstü bilgisayara ve Ryzen tabanlı masaüstü bilgisayara sahip olacağım. Gerçekten çok ama çok merak ediyorum!
i7 7700HQ'nun 7700K ile aynı performansı vermesi gerekiyor ki karşılaştırın.
Ryzen laptop test ederseniz mutlaka bekleriz karşılaştırma konunuzu ve videonuzu.
-
Konu dağılıyor, konu sahibinin gerekli cevabını aldığını düşünerek konuyu kilitliyorum.
Aklınızda farklı bir soru varsa yeni bir konu açabilirsiniz.