- Makaleler
- 3
Evga PSU'lara bak derim. Türkiye'deki normal fiyatlara modüler Gold sertifikalı bir PSU'nuz olur.
Evga PSU'lara bak derim. Türkiye'deki normal fiyatlara modüler Gold sertifikalı bir PSU'nuz olur.
Tam olarak hangi parçalar lazım? Sepete ürün nasıl ekleniyor?Müsait olduğun bir zaman tam bir sistem kurup gönderir misin fotoğraf?
> Diesen Artikel von der Wunschliste entfernen <
Bu kısma basınca solda liste çıkıyor seçtiklerin diye o kısmı gönderir misin sistemi toplayınca.
Eki Görüntüle 249225
Tam olarak hangi parçalar lazım? Sepete ürün nasıl ekleniyor?![]()
Site bu mu?![]()
O fiyata RX 580 alması kötü olurdu açıkçası. Bütçem 1000 CHF dediğinden SSD'yi kaldırabilirsin dedim. PSU konusunda bence yeterli bir PSU.SSD'yi kaldıramaz. O sistemde PSU geliştirilmeli.
Eki Görüntüle 249238
Bu sistemi alabilirsin. Bütçeyi biraz aştım fakat hemen hemen aynı fiyata RX580 koymak içime sinmedi. Eğer sistemin fiyatı fazla geldiyse SSD'yi kaldırabilirsin. @UmutSavci
SSD'yi kaldıramaz. O sistemde PSU geliştirilmeli.
O fiyata RX 580 alması kötü olurdu açıkçası. Bütçem 1000 CHF dediğinden SSD'yi kaldırabilirsin dedim. PSU konusunda bence yeterli bir PSU.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.