i7-7700K ve GTX1070 Sistem Toplama

Bu fiyatlar ne yahu ? Vatan değilde Sinerji veya Teknobiyotik gibi siteleri tercih etmenizi öneririm şahsen benim bu kazıkçılar ile işim olmaz.
 
soğutucu olarak ne tavsiye edersiniz?
Merhaba, düşündüğünüz soğutucu coraxalpha'da var. Bende onu almayı düşünüyorum veya x62 yani bir büyük modelini. Eğer ay sonunda teslim alayım dersen fiyatı biraz daha uyguna geliyor. Ben oradan klavye ve kasa aldım bu şekilde. Sistemlerimiz çok yakın hala eksiklerim var ama hep benim de aldığım veya almayı düşündüğüm parçaları seçmişsiniz.
Bende de şu an
Asus Gtx 1070
Seagate 850 Evo 250Gb ssd
Samsung 2TB barracuda hdd
Corsair Vengeance 3000mhz 8x2 ram mevcut.
Ve kasa olarak 460x i çok istedim daha sonra uygun fiyata bulduğum bir başka kasaya yöneldim.
Soğutucu da aynısını seçmişiz,
İşlemci de belli, anakartı seçmeye çalışıyorum şu anda. :)

Acaba 1080 almaya çalışmalı mıydım sorusu aklımın bir kenarında hep bulunuyor. Ama öteki parçalardan da kısmak istemiyor insan. Ben seni yanlış yönlendirebilirim belki, konunuzu takip edeceğim ama çok fazla yorum yapmamaya çalışacağım. Sizin kararınız nasıl olacak merak ediyorum. :)
 
Bu parçalardan biraz kısılarak 1080 alınabilir ama bu seferde full hd monitör o kart için zayıf kalacak.1080 alacaksan 2k monitör alman lazım onların fiyatları 3500tl'den başlıyor.2k da en azından 27 inch olacak ve ben gibi yakından oynayan biriysen 27 inch monitörde sağa sola bakman gerekebilir:)
 
Led aydınlatmalı fazla bir seçenek yok maalesef.Fiyatı biraz tuzlu biliyorum ama önerebileceğiniz bu tarz led aydınlatmalı modern görünümlü kasa varsa paylaşırsanız sevinirim.Görüntü benim için en ön planda.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı