i7 7700K vs R5 1500X sistem

İlk sistemde ekipmanlarida alırım yoksa almam diye anlaştık ikincisinde de furmark testi bekliyorum.Cok arada kaldım.Ekran kartından tender alicagim için 1080 ti daha yakın gelsede islemcisi zayıf biraz 1080 ise pahalı geldi banada butcem 14 bin TL olmasına rağmen bu gidişle PC alamiycam galiba.

Gayette var.

Bunda da backplate var yalnız?

Screenshot_3.jpg

Sahibi çıkarmış olabilir mi?
9K'lık o sistemde gerçekten 1080 Ti olduğuna inanıyor musun? Ben inanmıyorum.

Backplate'i çıkarmak veya kaybetmek için ekstrem koşullar dışında en ufak bir neden bile yok, 1080 Ti Zotac Miniler Backplateli zaten. Kart muhtemelen @kino dediği gibi olsa olsa 1070 falan olabilir belki.

Sahibi çıkarmış olabilir mi?

İhtimal dahilinde evet çünkü kartın seri numarası barkodu bu modellerde board üzerine yapışık şekilde backplate olsun olmasın. Fotoğraflara tekrar baktım da Zotac yazısı ve soğutma boruları sayısı tutmuyor. 1080 Ti olma ihtimali yok diyebiliriz.

Screenshot_4.jpg

Screenshot_5.jpg

İhtimal dahilinde evet çünkü kartın seri numarası barkodu bu modellerde board üzerine yapışık şekilde backplate olsun olmasın. Kart ya GTX 1060/1070 serisi ya da backplate sökülmüş 1080 Ti.

Eki Görüntüle 1318346
Eki Görüntüle 1318347
1080 Ti olsa gerçekten duramazsın hocam, 9K'ya ya şu piyasada enayi olacaksın ya da harbi bir denyo olacaksın ki o sistemi o fiyattan satasın. Zaten kart 1070'miş nokta atışı olmuş tahminin, güzel yakalama 👍🏻

Technopat Haberler

Geri
Yukarı