i7 7700K Yüksek İşlemci Kullanımı

MrSheriff

Kilopat
Arkadaşlar selam. Bu yazıyı yazarken bile yeterince kasıyor ve bayağı zorlanıyorum. i7-7700K 4.2GHz var, ekran görüntüsünü de bırakıyorum acayip bir kasma var bilgisayarda. Durup dururken oldu buyurun görüntü.

Arkadaşlar arkada sadece Google Chrome açık. Steam ve Spotify herhangi bir yükleme yok zaten ağ yüzde %0 ve şu anda bu düzenlemeyi yazarken geri eski haline döndü %5 %18 falan dolaşıyor. Nedenini anlamadım ve açıkçası korktum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Adsız.png

Korktum ve cevapları beklerken virüs taraması yaptım yaptığımda ise şuna tanık oldum

Dosya Ekleri

• results.png
    results.png
    5,8 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. Bu yazıyı yazarken bile yeterince kasıyor ve bayağı zorlanıyorum. i7-7700K 4.2GHz var, ekran görüntüsünü de bırakıyorum acayip bir kasma var bilgisayarda. Durup dururken oldu buyurun görüntü.

Arkadaşlar arkada sadece Google Chrome açık. Steam ve Spotify herhangi bir yükleme yok zaten ağ yüzde %0 ve şu anda bu düzenlemeyi yazarken geri eski haline döndü %5 %18 falan dolaşıyor. Nedenini anlamadım ve açıkçası korktum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 565241
Korktum ve cevapları beklerken virüs taraması yaptım yaptığımda ise şuna tanık oldum
Kral o hizmeti kapatmayı dene ek olarak msconfig e gir onyüklemeden işlemci sayısını max e çekmeyi dene

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim bu arada virüs taramasında bir şey çıkmadı o hizmeti kapatmak doğru olur mu yani sonuçta virüs korumayla ilgili
Dediğim ayarı yapın msconfig den bide öyle deneyin.Amacımız sorunu bulmak bi seferlik kapatın bakalım sorun omuymuş

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı