i7 7700K Yüksek İşlemci Kullanımı

MrSheriff

Kilopat
Arkadaşlar selam. Bu yazıyı yazarken bile yeterince kasıyor ve bayağı zorlanıyorum. i7-7700K 4.2GHz var, ekran görüntüsünü de bırakıyorum acayip bir kasma var bilgisayarda. Durup dururken oldu buyurun görüntü.

Arkadaşlar arkada sadece Google Chrome açık. Steam ve Spotify herhangi bir yükleme yok zaten ağ yüzde %0 ve şu anda bu düzenlemeyi yazarken geri eski haline döndü %5 %18 falan dolaşıyor. Nedenini anlamadım ve açıkçası korktum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Korktum ve cevapları beklerken virüs taraması yaptım yaptığımda ise şuna tanık oldum

Dosya Ekleri

• results.png
    5,8 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Windows defenderi tamamen kapatıp dene. Forumda antimalware servicesi kapatmayı bulabilirsin.

Kral o hizmeti kapatmayı dene ek olarak msconfig e gir onyüklemeden işlemci sayısını max e çekmeyi dene

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim bu arada virüs taramasında bir şey çıkmadı o hizmeti kapatmak doğru olur mu yani sonuçta virüs korumayla ilgili

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim bu arada virüs taramasında bir şey çıkmadı o hizmeti kapatmak doğru olur mu yani sonuçta virüs korumayla ilgili
Dediğim ayarı yapın msconfig den bide öyle deneyin.Amacımız sorunu bulmak bi seferlik kapatın bakalım sorun omuymuş

yapıp haber veriyorum ve şu anda işlemci normale döndü bellek %35 yine en üstte chrome ve dediğim antimalware var

Windows Defender, Microsoft'un kurulum dosyasını dahi virüslü olarak tanımlayan bir yazılımdır. İçiniz rahat olsun, doğru yerlere girdiğiniz sürece bilgisayarınıza bir şey olmaz.

Chrome bellek kullanımını sömüren bir tarayıcı. Bellek miktarınız düşükse, farklı bir tarayıcı kullanmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…