i7 8086K ve HD6850 Sistem Düşük Performans Sorunu

Ramelow91

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarım yeni, birkaç eski parçası mevcut. Parçalara göre çok kasıyor. Ne yapmalıyım?
  • Sistem: OS Windows 10 1809
  • İşlemci: i7 8086K 4.0 GHz
  • Anakart: Asrock Z370 Professional gaming i7
  • RAM: 8 GB 3000 MHz Kingstone Predator
  • PSU: 500W 80+ Platinium Segotep
  • Ekran Kartı: 6850 Shappire 1GB GDDR5 (Geçici süreliğine takıldı yenisi alınacak.)
  • Hard Disk: 1TB Seagate 7200 RPM-2TB Seagate 7200 RPM (İki adet takılı disk.)
Şu an bunlar mevcut, işletim sistemi temiz kurulumdur. Parçalar mı problem çıkarıyor? Bilgi verin lütfen.

Sistemde işlemci soğutucu göremedim stok soğutucu kullanmıyorsundur umarım. Sabit diskleri anakartın farklı SATA portlarına takmayı deneyebilirsin. Hatta birini takıp diğerini takmadan deneyebilirsin. Belki birisi bad sektörlü o yüzden sistemi kasıyordur.
Hard Disk yeni alındı 2TB yanında 1 TB eski olanda var ayrı ayrı Windows 10 kurdum. denedim. ve problem degişmiyor sadece Bilgisayarım anakart işlemci RAM PSU olarak yeni acaba kesin olarak M2 SSD yok diyemi böyle kasıyor.
Not Isı problemi kesinlikle yoktur.

Arkadaşlar degerli yorumlarınız içinteşekkür ederim. kısa zamanda SSD M2 Samsung 970 512 GB Pro Alıcam. Aklımdaki SSD bu En hızlısı Bu dediler Dogrumudur.

Adsız.png

Windows 10'dan sonra Windows 7 yükledim, PC güç degerlendirmesi yaptırdım, tablo bu şekilde çıktı. Yani Mutlak sorunum SSD sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı