i7 8550U ve MX130 sistemde düşük FPS sorunu

Daha fazla  
Bilgisayarım daha yeni alalı 8-9 ay oluyor. Casper laptop ama film izlerken, YouTube'da takılırken bile fazla ısınıyor ve oyunlarda çok düşük FPS alıyorum. Eski bilgisayarımda GT520MX vardı. LOL'de 60-70 FPS alıyordum ancak bunda MX130 olmasına rağmen 45 zor alıyorum. Aynı şekilde CS:GO, ETS 2'de çok düşük FPS alıyorum. Epic Games'in GTA 5 bedava yapması üzerine ben de aldım kurdum, e tabii bunda da 20-30 arası alıyorum. İnternette MX130 testlerine baktığım zaman GTA 5'de 50'ye yakın FPS alıyor ancak bende bu şekil. Birçok ayar denedim ama düzeltemedim. Sorun ne olabilir?

Sistem özellikleri:
Intel i7 8550U.
NVIDIA MX130.
8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, cihazınızı satın alalı pek zaman geçmemiş ama eğer çok ısınma yaşıyorsanız sebebi fan çıkışlarının tozlanması olabilir. Core Temp ya da HWMonitor uygulamaları ile oyunları oynarken sistem sıcaklığına bir bakınız, 90-95 ve üzeri görüyorsanız sıkıntınız sıcaklık kaynaklıdır. Fan temizliği, belki termal macun değişikliği çözüm olabilir. Ayrıca soğutucu kullanabilirsiniz cihaz altında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı