Denismoroti
Hectopat
- RAM
- 12 GB ram 1333 mhz Kingston
- SSD veya HDD modeli
- SanDisk plus 240gb
- Ekran kartı
- Gtx 950 2GB
- Anakart
- Gigabyte P55-Ud3r
- İşlemci
- I7 860
Konuyu pek lafa tutmayacağım olay tamamen VGA to DPI kablosunu çıkarmamla başladı. VGA kablosunu arkadaşımın PC'sine deneyeceğiz diye evden okula götürdüm. Okul çıkışında evine gidip denedik. Ona göre olmadı ve bende eve doğru gittim ve VGA to DPI kablosunu kasaya taktım ama sanırım yanlış yere takıyormuşum ve farkında değildim. Bayağı bir uğraştım onun için o an ki dalgınlıkla hem PC'yi bayağı bir zorladı gibiydim PC'yi açıp kapatıyorum o dalgınlıkla fark edemedim böyle olacağını. Neyse sonra yanlış yere taktığımı fark ettim. Sonra takılması gereken yere taktım hemen sonra PC'yi açıp oyuna girecektim ki karşıma Windows otomatik onarımı hazırlanıyor yazısı çıktı. 10-20 saniye beklemeden dönen çark durdu PC'yi yeniden başlattım bu sefer Windows logosu karşıma çıktı orada da dona kaldı bütün gün onunla uğraştım ama bir sonuça varamadım BIOS'a girip format atacaktım ki F10'a basıp kaybettikten sonra BIOS'tan çıktım PC normalde 1 saniyede başlaması gerekirken kendini kapatıp sonra yeniden açılıyordu art arda geldi hepsi başıma bu sefer de PC yeniden baslatinca PC kapanıyor 5 saniye sonra açılıyor sonra gene aynı sorunlar PC'ye ne format atabiliyorum ne de giriş yapabiliyorum. Uzun yazdım biraz okuyup yardım edenlere şimdiden teşekkürlerimi sunarım. SSD'yi değiştirip termal macun sürersem sorun kalmaz diye düşünüyorum ama fikir lazım.
Son düzenleyen: Moderatör: