i7-860 sistem için Windows sürümü önerisi

KyryloDN

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Донецьк
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home
Merhabalar, ilk defa konu açıyorum. O yüzden yanlış yere açmış olabilirim, kusura bakmayın.
Aşağıdaki özelliklere sahip yüksek performans verebilecek Windows sürümünü arıyorum:

• i7-860
  • NVIDIA GeForce GT-740
  • Quadro H55-A2C
  • Kingston 8 GB 1600 MHz DDR3.
  • Samsung 740 EVO SSD.

Şu an Windows 10 Home Single Language var ama aklımda Windows 7 ya da 8.1 var. Karar vermiyorum. Hangisi daha hızlı olur sizce? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ilk defa konu açıyorum. O yüzden yanlış yere açmış olabilirim, kusura bakmayın.
Aşağıdaki özelliklere sahip yüksek performans verebilecek Windows sürümünü arıyorum:

• i7-860
  • NVIDIA GeForce GT-740
  • Quadro H55-A2C
  • Kingston 8 GB 1600 MHz DDR3.
  • Samsung 740 EVO SSD.

Şu an Windows 10 Home Single Language var ama aklımda Windows 7 ya da 8.1 var. Karar vermiyorum. Hangisi daha hızlı olur sizce? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Her zaman düşük sürüm daha hızlıdır fakat artık Windows 7'ye güncelleme gelmiyor. Win 10 alın.

Hocam, SSD var. Devam edin. Single Language yeterli.

Oyun filan oynuyorsanız Windows 7'de DirextX sorunları olabilir. Bence Windows 10 iyidir.

Windows 10'a her konuda destek ve güncelleme geliyor. Ayrıca sisteminde SSD ve 8 GB RAM'in de var. Neden Windows 10 istemiyorsun anlamış değilim? :D

Windows 10'a her konuda destek ve güncelleme geliyor. Ayrıca sisteminde SSD ve 8 GB RAM'in de var. Neden Windows 10 istemiyorsun anlamış değilim? :D
Windows 10 istemediğini belirtmemiş arkadaş zaten. Acaba hangisi kullansa en performanslı olur onu merak ediyor. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı