i7 860 Sisteme Format Atılırsa Hızlanır mı?

KEY unuttunuz mu? O konu ile bilgim yok. Ama OEM KEY alırsanız anakarta bağlanır her internete bağlandığınızda etkilenleştırilir. Normal KEY'leri girmeniz gerekiyor diye biliyorum.

O zaman sizin KEY 8.1 için geçerli. Windows 10 için KEY oluşturulmuyor. OEM KEY almanız gerekiyor gibime geliyor.

Sistemin kendine ayırdığı bölüme dokunma. Technopat çekmişti Windows 10 yükleme rehberini anakartın UEFI destekliyorsa Rufus ile UEFI olarak biçimlendirip belleğe atıp boot edip yükleyebilirsiniz.

Lisans işini dert etmenize gerek yok. Windows 10 için herhangi bir key falan girmeniz gerekmeyecek. Sisteminizden kendiniz format için USB bellek oluşturun ve bununla format atın internetten indireceğiniz herhangi bir Windows 10 olmayacaktır. Key işine gelirsek anakartınıza yazıyor keyi. Siz hiç bir şey yapmıyorsunuz keyinizi anakarttan aldığı için lisansınız gitmiyor. Aynı şeyleri bende yaşamıştım Windows destekden aldığım cevap keyiniz anakartınıza yazılıyor olmuştu.

Sistemin kendine ayırdığı bölüme dokunma. Technopat çekmişti Windows 10 yükleme rehberini anakartın UEFI destekliyorsa Rufus ile UEFI olarak biçimlendirip belleğe atıp boot edip yükleyebilirsiniz.

İşte ben bundan öncesinde format atarken sistemin kendisine bölüm ayırmasına bile izin vermemiştim. Sırf bu yüzden format atmak istiyorum zaten.

Lisans işini dert etmenize gerek yok. Windows 10 için herhangi bir key falan girmeniz gerekmeyecek. Sisteminizden kendiniz format için USB bellek oluşturun ve bununla format atın internetten indireceğiniz herhangi bir Windows 10 olmayacaktır. Key işine gelirsek anakartınıza yazıyor keyi. Siz hiç bir şey yapmıyorsunuz keyinizi anakarttan aldığı için lisansınız gitmiyor. Aynı şeyleri bende yaşamıştım Windows destekden aldığım cevap keyiniz anakartınıza yazılıyor olmuştu.

Sistemimden kendim format için USB bellek oluşturmam kısmını anlamadım. Nasıl olacak o iş? Yine de internetten W10 indirmem gerekmez mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı