i7 860 ve R9 380X Sistemi Güncellemek Mantıklı mı?

Makaleler
2
Arkadaşlar selam.

Şu anda aşağıda yazdığım sistemi kullanmaktayım. Bu sistemi R5 1600 ve B450M ile güncellemeyi düşünüyorum. Yeni bir sistem almayı da düşündüm aslında ama şartları biraz zorlamam gerekir o halde. Sizce mantıklı olur mu?

• i7 860
  • MSI 2a9CH (Nereden baksan 10 yıllık bir anakart)
  • 8 GB RAM
  • R9 380X
  • 500GB HDD, 120GB SSD
  • FSP 500W
  • Rampage X Core (Kasa)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kartınız idare eder değiştirmeye gerek yok bütçeniz ne kadar eğer bütçeniz el verirse almışken en güncelini alın R53600 yada İ5 9400F önerebilirim R5 1600dan uzun vadede dahada çok mutlu edecektir bu işlemciler sizi ama bütçem sınırlı derseniz tabi R5 1600de sizi tatmin eder. 1600 ve 3600 oyundan oyuna değişmekle 30-40 fps farkettiriyor bilginiz olsun.

Yeni nesil oyunlar oynuyacaksan veyahut başka birşey, sistemi güncelleyin. Çok zorlamaya gerek yoksa, Ekran kartını değiştirmeyin Şimdilik iş görür.

Yeni revizyon R5 1600 lar R5 2600 ile hemen hemen aynı ayrıca fiyatı çok uygun. Dediğiniz yükseltme en mantıklı olanı. Hazır RAM fiyatları da dibe vurmuşken Black Friday gününde anakart+işlemci+RAM değişikliği yapmanız gayet mantıklı.

Hiç mi bütçe yok hocam R5 1600 bari alın elinizde bulunan işlemci ekran kartını besleyemediği için verim alamıyorsunuz sistemden.

Yani yeni sistem için bütçem yok hocam. R5 ve anakart için bir bütçem var.
Yeni revizyon R5 1600 lar R5 2600 ile hemen hemen aynı ayrıca fiyatı çok uygun. Dediğiniz yükseltme en mantıklı olanı. Hazır RAM fiyatları da dibe vurmuşken Black Friday gününde anakart+işlemci+RAM değişikliği yapmanız gayet mantıklı.

Evet hocam bende öyle düşünüyorum, teşekkür ederim. Black Friday ne zamandı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı