Hangi oyunlar hocam?
FIFA 20 Call of Duty baatelfield PS4 oyunları kısaca
Hangi oyunlar hocam?
Oynatırlar hocam ama fazla performans beklemeyin. Yüksek grafiklerde BF ve COD üzebilir.FIFA 20 Call of Duty baatelfield PS4 oyunları kısaca![]()
Oynatırlar hocam ama fazla performans beklemeyin. Yüksek grafiklerde BF ve CoD üzebilir.
Oynatırlar hocam ama fazla performans beklemeyin. Yüksek grafiklerde BF ve CoD üzebilir.
Orta düşük karışık hocam Warzone'da , 60 FPS civarı alırsınız. BF kaldırır zaten.Orta ayarlarda oynatır mı hocam
Orta düşük karışık hocam Warzone'da, 60 FPS civarı alırsınız. BF kaldırır zaten.
2. el daha iyi olur ama o zaman da işlemci almalısınız. Yourube'dan düşündüğünüz oyunların FPS testlerini izleyin, ona göre seçim yapın.RX 570 mi alsam?
2. el daha iyi olur ama o zaman da işlemci almalısınız. Yourube'dan düşündüğünüz oyunların FPS testlerini izleyin, ona göre seçim yapın.
Ben 560'a baktım kasmadan çoğu oyunu oynatıyordu
i7-870 RX 570'i gayet rahat kaldırır. Bütçe uygunsa daha yüksek kartlara da yeter.
Fiyatı uygun olarak bunu alınAslında 2.elden cekiniyorum.Bide işlemcime uygun kart istiyorum.
1650 Super'i kaldırır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.