i7 8700 İçin Hava Soğutma Önerisi

Çok para vermeyeyim diyorsan Venom Voodoo yeterli gelir sana. 220 TL' ye alabileceğin en iyi soğutuculardan biri. Ama bütçede sorun yoksa diğer modeller de çok başarılı.
Her zaman iyi işlemci i7 Son nesil demek değildir. İyi bir Pentium G4560, i7 8700k'dan her zaman daha iyidir. Bak çok kolaymış. Dinleme arkadaşım 400 liralara çıkacaksan 120'lik cooler master bir sıvı soğutma al. Bende şu an bir tanesi takılı sistem 27-32 arası gidip geliyor. Çokta sevimli görünüyor. Asıl performansını da yük altında belli ediyor.
Bu verdiğiniz örnekten sonra diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten. Tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Çok para vermeyeyim diyorsan Venom Voodoo yeterli gelir sana. 220 TL' ye alabileceğin en iyi soğutuculardan biri. Ama bütçede sorun yoksa diğer modeller de çok başarılı.

Bu verdiğiniz örnekten sonra diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten. Tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
İroni nedir ve nasıl yapılır ? Tamam 250 lira ve altı güzel bir hava soğutma alınır. Neden ? Tamamen bütçe, aradaki para farkı. Ama 400 lira gibi bir bütçe söz konusuyken ve bu fiyata gayet güzel sıvı soğutma ürünler varken neden hava soğutma kullanılsın değil mi ?

İroni nedir ve nasıl yapılır ? Tamam 250 lira ve altı güzel bir hava soğutma alınır. Neden ? Tamamen bütçe, aradaki para farkı. Ama 400 lira gibi bir bütçe söz konusuyken ve bu fiyata gayet güzel sıvı soğutma ürünler varken neden hava soğutma kullanılsın değil mi ?
Cooler Master' da o fiyata alınabilecek tek sıvı soğutma MasterLiquid Lite 120. Çok verimli olduğunu düşünmüyorum. Özellikle de hava akımı iyi olmayan bir kasada. İndirimden SilverStone, Akasa vb. 240mm bir sıvı soğutma yakalanabilirse mantıklı olabilir düşünmek. Ama arkadaşın kasası da uyumlu değil 240mm için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı