i7 8700 ve GTX 1070 Sistem Toplama

Bırakın Benq'u felan, şuan Vatan'da 144Hz 2K Aoc monitör 1600TL. Bütçe yi zorlamak istemiyorum yoksa Dell 165Hz G-Sync modelini tavsiye ederdim, o da 1900TL civarında. Ben olsaydım elbette Dell olanı alırdım G-Sync için ve 165Hz için 300TL farka değecektir. Şimdi 1080Ti alırsanız 2, 3 ay sonra çıkacak olan kartları görünce pişman olmazsınız elbette, 1080Ti güçlü bir karttır. Ancak çıkacak olan aynı fiyat olup, ondan yüksek performans verirse içinizden keşke dememek için şuan idare etmenizi söyledim. Karar elbette size ait.

Bırakın Benq'u felan, şuan Vatan'da 144Hz 2K Aoc monitör 1600TL. Bütçe yi zorlamak istemiyorum yoksa Dell 165Hz G-Sync modelini tavsiye ederdim, o da 1900TL civarında. Ben olsaydım elbette Dell olanı alırdım G-Sync için ve 165Hz için 300TL farka değecektir. Şimdi 1080Ti alırsanız 2, 3 ay sonra çıkacak olan kartları görünce pişman olmazsınız elbette, 1080Ti güçlü bir karttır. Ancak çıkacak olan aynı fiyat olup, ondan yüksek performans verirse içinizden keşke dememek için şuan idare etmenizi söyledim. Karar elbette size ait.

Abi son kararın mı ?
Pişman olmam dimi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlla bir farkı olacaktır. Çok yakın fiyatları bana soracak olursanız Dell alın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı