i7 8700 ve GTX 1070 Ti sistem toplama

Rajuen

Kilopat
OC yapmayacağım ve 1080p oyun için bu işlemciyi seçtim.
İncehesap'ta MSI anakartta indirim olduğu için ve 3000 MHz RAM'leri desteklemesi için en ucuz Z370'i seçtim.
RAM, SSD, HDD sabit sanırım genelde.
Ekran kartını 1080p 144 Hz monitör de kullanacağım için bunu seçtim.
Kasa, PSU daha iyi hava akışı daha iyi malzeme kalitesi olan önerilere açığım.
İşlemci soğutucu OC yapmayacağım için çokta para vermek istemiyorum, hava soğutma ile değiştirebilirim, tavsiyelere açığım. Fiyat 8550 TL. İncehesap'tan toplamayı düşünüyorum montajla garantiyle vs. uğraşmak istemiyorum, 100-200 lira ucuza getirebilirim sanırım en fazla ayrı ayrı toplayarak. @Pantheon yorumlayabilirseniz sevinirim, bilginize güveniyorum. Şimdiden herkese yorumları için teşekkürler.

58A9BA51-6210-4515-879F-1BCA31632A49.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus Z370 Anakart alana indirimli ML240L sıvı soğutucu kampanyası

Bu konuya bir göz atın derim. Z370 anakart alacaksanız eğer sıvı soğutma baya uygun geliyor. Çoğu parça pahalı geldi listenizdeki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence gerek yok Z370'e. Çünkü 3000MHz ile 2666MHz arasında fark göremedim.

Son düzenleme:
Asus Z370 Anakart alana indirimli ML240L sıvı soğutucu kampanyası

Bu konuya bir göz atın derim. Z370 anakart alacaksanız eğer sıvı soğutma baya uygun geliyor. Çoğu parça pahalı geldi listenizdeki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence gerek yok Z370'e. Çünkü 3000MHz ile 2666MHz arasında fark göremedim.

Hocam montaj işinden anlamadığım için tek bir yerden toplayım diye düşünmüştüm ama dediğiniz gibi sıvı soğutma baya uygun. O zaman bu parçaları alıp geri kalanını da indirimler geldikçe toparlamak mantıklı olabilir. Kasa ve PSU için tavsiyeniz var mı ?
Corsair'in VS serisi sıkıntılı. Şikayetçi olan bir çok kullanıcı var. Bu yüzden farklı PSU'lara yönelmenizi öneririm.
Sizin bir tavsiyeniz var mı?

EVGA, FSP, Seasonic, Corsair'in VS dışındaki ürünlerine bakabilirsin. Bütçene göre tercih yapabilirsin. Kendim FSP Hydro 600 W kullanıyorum memnunum fakat benim aldığım ücretin çok üzerinde şimdi. Bu yüzden fiyat açısından daha iyilerine bakabilirsin.

Eki Görüntüle 299048

Tek yerden alıcaksanız böyle olabilir. Ancak sıvı soğutma yerine aşağıdaki babacanı öneririm.
NOCTUA NH-D15 SE-AM4 AM4, 2ad NF-A15 PWM 140mm, NT-H1 termal macun İşlemci soğutucusu - inventus
6 sene garantisi var güvenle kullanabilirsiniz. Pompa sesi derdi yok, kaçak göçek derdi yok.
Hocam kasayı 400C almayı düşünüyorum noctua sığar mı acaba o kasaya? Bir de ben rami ısrarla 3000 Mhz olsun istiyorum Z370 ile CM ML240 alsam noctua performansı alabilir miyim ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı