i7 8700K CPU sıcaklığı kaç olmalı?

Corde Lio

Kilopat
Arkadaşlar ben işlemci olarak i7 8700K kullanıyorum ve geçen gün açıp baktım termal macun kurumuştu bende internetten MX 4 sipariş ettim ve bugun geldi macunu sürdüm ve sıcaklık değerlerine baktım fakat tam anlayamadım MSI Afterburner'da 40 civarı gözüküyor AIDA64 Extreme'de ise 30 civarı gözüküyor sizce hangisi doğru bu durumda? Bir de AİDİA64 Extreme'de stress testi yaptığımda maksimum 69'u gördü 10-15 dakika sonunda sizce değerler iyi mi?

TEST.png

Arkadaşlar ben işlemci olarak i7 8700K kullanıyorum ve geçen gün açıp baktım termal macun kurumuştu bende internetten MX 4 sipariş ettim ve bugun geldi macunu sürdüm ve sıcaklık değerlerine baktım fakat tam anlayamadım MSI Afterburner'da 40 civarı gözüküyor AIDA64 Extreme'de ise 30 civarı gözüküyor sizce hangisi doğru bu durumda? Bir de aidia64 Extreme'de stress testi yaptığımda maksimum 69'u gördü 10-15 dakika sonunda sizce değerler iyi mi?

Eki Görüntüle 580451

Sogutucunuz nedir? Bu arada degerler gayet guzel.

MSI Afterburner uygulaması ekran kartı sıcaklıklarını gösterir. AIDA64 doğru sonuçları gösterir. Sıcaklık değerleri gayet normal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı