i7 8700K için Sıvı Soğutma Önerisi

Mesut Kaya

Kilopat
Daha fazla  
  • Kasa : NZXT S340 Elite
  • İşlemci : i7 8700K
  • Anakart : Asus ROG Strix Z370-F Gaming
  • PSU : EVGA 850 GQ
Açıkça sıvı soğutma pek istemiyorum fakat bu işlemci için sıvı soğutmasız olmaz diye düşünüyorum. Beğendiğim ürün NZXT Kraken X62 modeli ama forumlarda pompa bozuluyor, ses sorunu var, cam yazılımı işlemciyi çok kullanıyor diye paylaşımlar gözüme çarpıyor. Bu sebepten dolayı hata yapmak istemiyorum. Şu sıvı soğutma senin işini görür dediğiniz sıvı soğutmaları benimle paylaşırsanız sevinirim.
Ayrıca kasaya uygun i7 8700K'ya yetecek hava ile çalışan soğutucu biliyorsanız önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kraken X62 alınabilir. Her markanın ürünü sıkıntı çıkarabiliyor. Pompa bozulabilen bir bileşen maalesef.
Garantiniz olduğu sürece sorunsuz bir şekilde hizmetinizi alırsınız.

Anakarta bağlantı yapmadım diye hatırlıyorum. Kendi kablosu üzerine bağlantı yapıyorsunuz. Kutunun içinde gelen kağıtta detaylı şekilde montajı anlatıyor.
Hocam sizin dediğiniz fanlar için benim bahsettiğim 2 adet pompadan anakarta bağlanan kablo var birisi USB 2.0 a bağlanıyor diğeri AIO Pump yada CPU Fan'a bağlanıyor bu ikisinin arasındaki fark nedir merak ediyorum.

Hocam sizin dediğiniz fanlar için benim bahsettiğim 2 adet pompadan anakarta bağlanan kablo var birisi USB 2.0 a bağlanıyor diğeri AIO Pump yada CPU Fan'a bağlanıyor bu ikisinin arasındaki fark nedir merak ediyorum.

USB olan yazılıma müdahale edebilmen için gerekli bağlantıyı sağlıyor. Diğeri ise güç çekmek için sanırsam. Benim AIO Pump boş sanırım fana bağlamışım ben. Kaça aldınız bu arada? Ben 800'e aldım, aldıktan 2 gün sonra aynı sitede 750'ye görmüştüm moralim baya bozulmuştu. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı