i7 8700K Sisteme Ekran Kartı Önerisi

@Mr.Ace 1300₺ ye kadar çıkabilirim gibime geliyor . Ve bir arkadaşım bana bu sistemin ekran kartımın düşüklüğünden dolayı bozulabileceğini söyledi . Böyle bir şey olma ihtimali var mı ?
Ilk defa boyle bir sey duyuyorum 😄 oyle bir sey yok rivayet etmeyiniz. Psu nuz duzgun calistigi muddetce ve sicaklik degerleri surekli cok yuksek degerlerde olmadikca soz konusu olamaz sistemin bozulmasi. Monitor tavsiyesine gelicek olursak ben size normalde kullandigim monitoru onerirdim.Samsung 23.5" LC24FG73FQMXUF 1ms 144Hz DP 2xHDMI FreeSync FHD Quantum Dot Curved Gaming Monitör | ITOPYA ancak butcenizin ustu malesef. Aoc C24G1 ve MSI Optix MAG241C var.23.6 MSI OPTIX MAG241C FHD 144HZ 1MS HDMI+DP SIYAH CURVED GAMING MONITOR: Amazon.com.tr: Alp Bilgisayar ve Yazılım amazonda 1400tl. AOC 24" C24G1 2xHDMI DP VGA 144Hz 1MS Freesync Full HD Curved Gaming Monitör | ITOPYA itopyada 1300tl. Ancak msi ve aoc de freesync problemi yasayanlar varken samsungda boyle bir sorun yok. Ayrica msi da karanlik alanlari kotu gosteriyor. Tabii burda subjektif bir durum var herkes ayni sekilde rahatsiz olmayabiliyor. Bu arada onerdiklerin curved monitorler istemezseniz ona gore baska oneriler de var.

Şöyle diyeyim 2000₺ kenarda param var elimdekileri ikinci elden ne kadara satarım bir bakıp ona göre planlama yapacağım ya önce ekranı değiştiririm ya da önce ekran kartı alırım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim
RX5700/XT alabilirsiniz.
Bir de o kasaya modlama yapmanızı öneririm sıcaklıklar ciddi oranda düşer.
modlamadan kastınız nedir acaba ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı