GTA 5 yayın yapıyorum bu PC ile ve kasıyor yayın yapmadığımda da ara sıra takılıyor çoğu kişi darboğaz diye bir şey var öyle oluyormuş. Şimdi alta size ekran görüntüsü de koyacağım, bir göz atın sistemime ve aynı sisteme sahip veya bilen birisi yardım ederse çok sevinirim. Bu sistemi Evshop'tan 15 ay taksitle 9500 TL'ye aldım. İnşallah hata yapmamışımdır.
Ne alaka? Darboğaz olması için işlemcinin besleyemeyeceği bir kart lazım ve RTX 2060S bile besler bu işlemci. Yani çok düşük kart olursa darboğaz olmuyor.
Ne alaka? Darboğaz olması için işlemcinin besleyemeyeceği bir kart lazım ve RTX 2060S bile besler bu işlemci. Yani çok düşük kart olursa darboğaz olmuyor.
Bir donanımın diğer donanımın hızına yetişememesi veya veri aktarımında gecikmeler olması darboğaz olarak adlandırılır. Ekran kartı işlemciye yetişemez
Average 1080p performance 1080p de maksimum 20 FPS.
Bayağı yapmaz mış
Bir donanımın diğer donanımın hızına yetişememesi veya veri aktarımında gecikmeler olması darboğaz olarak adlandırılır. Ekran kartı işlemciye yetişemez.
İşlemciyi besleyen ekran kartı olmadığı için ekran kartı işlemciye yetişmeye çalışmaz zaten işlemci ekran kartını beslemeye çalışır. Güldürmeyin Allah aşkına.
İşlemciyi besleyen ekran kartı olmadığı için ekran kartı işlemciye yetişmeye çalışmaz zaten işlemci ekran kartını beslemeye çalışır. Güldürmeyin Allah aşkına.