i7 8700K ve GTX 1080 Sistem İçin Anakart ve Kasa Tavsiyesi

Kısa devre yapar bir sonraki ilk açılışta kesif yanık kokusu alır bilgisayar açılmazsa bu hiç iyiye işaret olmaz. Komple sistemden olman söz konusudur.
saçmalık bu sisteme önerdi adam o psu yu Öyle bir şey olursa yanar İtopya :D
İade edip farklı bir yerde Dell S2417DG alabilirsiniz.
Kaç güne kadar iade edilebiliyor ? Alırlar mı ?
 
Konuyu baştan sona okudum.

Hayırlı ve geçmiş olsun. Böyle bir sistem o PSU'ya emanet edilmemeli.
 
Hadi en kötü Thermaltake PSU alsanız anlarım da Everest alınmaz. Hele o PSU o muhteşem sisteme hiç alınmaz.

İşin daha da kötüsü mağaza da o modelin bir tek 850W modeli var. :( İade süresi varken PSU'yu şununla değiştir derim. İadenin artan parasıyla da fan, macun alırsın.
 
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İnsanlar konuşur, aldırış etmeyin. Onu bunu alsaydın demenin bir mantığı yok. Sistem toplanmış hayırlı uğurlu olsun. Uzun sürelerle sorunsuz kullanırsınız umarım. (y) Herhangi bir bileşeninizde sorun olursa değişimini yaparsınız sadece. Birde sorun çıkaran birşey olursa bileşenler ile alakalı konu açarsınız arkadaşlar yardımcı olur. Kullanıcı incelemeleri bölümünde konunuzu bekliyorum. Ayrıntılı bir şekilde. Tekrardan hayırlı olsun (y)
 
Kardeşim sistemin güzel olmuş güle güle kullan. Yanlız o PSU yu değiştir sisteme yazık olmasın. Bence sistemin en kaliteli parçası PSU olmalı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı