i7 8700K ve RTX 2080 Ti düşük oyun performansı

arkadasalr 2700 x ıslemcı msi 2080 ti ekran kartına sahıbım 2 k full ultrada lolde 100 fps alıyor sakamı optımıze ettıgım halde bır yerde sıkıntı varmı

Seninle aynı sistem kullanıyoruz neredeyse. Bende daha büyük problemler var. Nedeni ne olabilir.
İ7 8700k
Corsair vengeance 2x8 rgb ddr4 3200mhz ram.
Böyle bir sisteme 2 defa ekran kartı aldım. Biri asus 1070 ti diğeri asus 2080 rtx. İlkinde de aynı problemi yaşadim. Bilgisayarda kasma. İlk actigimda hiç görüntü gelmemesi gibi.
1070 ti için servisten değişim uygun görüldü ardından 1070 ti yerine 2080 aldım. Şimdi de aldığım gunden beri aynı problemi yaşıyorum. Sorun anakarta olabilirim. Ekran kartı slot girisi arızası gibi. Çıldırmak üzereyim.

Anakart marka model neydi bir de power?

Problem çözdük.
Sorun çözüldü. Tsk ederim.
1070 ti arızalı çıktı. Değişim yaptılar. Rtx 2080 ise z370 anakart ile uyumlu değilmis. Cipset problemi yaşadık. Z390 ile sorunsuz çalışıyor. Hiç karşılaşmastim ekran kartı ile anakart çipset uyumsuzluğuna.

RTX 2080 Ti ile Z370 kullanıyorum ben sorun yok bende bilginize

Utility sekmesinden MSI Live Update 6 yı indirin Frimware BİOS güncellemelerini yapın öyle deneyin birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…