i7 8700K ve RTX 2080 Ti Sistem Toplama

ozanakca

Decapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
  • İşlemci : Intel i7 8700k
  • Anakart : Gigabyte Z370P D3
  • Ekran Kartı : GeForce RTX 2080 Ti 11 GB
  • RAM : GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3200MHz CL16
  • Sıvı Soğutma : Thermaltake 280 Floe Ring
Bu sistemi toplamayı düşünüyorum dostlarım önerileriniz nedir ? Video izleye izleye buna karar verdim. Anakarttan biraz kısıp diğerlerine önem verdim sizce hata mı yapmışım ? Bu anakart işimi görür mü ? Yoksa daha iyi bir anakart mı kullanmalıyım ? Anakartı yükseltince ekran kartından kısmam gerekiyor bütçemi aşabiliyor. İşlemciden mi kısmalıyım ? Yoksa böyle mi kalsın ?

Her türlü fikre açığım :ROFL: En önemlisi siz olsanız nasıl yapardınız ? Amazondan toplayacağım 2000-2300$ bütçe ayırdım (kasa-PSU dahil).

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle şu soruyu sormam lazım ama doğru söyle, gerçek mi hayal mi? Kusura bakma ama daha 40 dakika önce üye olmuşsun ve ilk mesajın yani biraz insan emin olamıyor. Eğer gerçekse Amazon şart mı, değilse TL cinsinden bütçe ne kadar ve monitör dahil mi?
40 dakika önce kayıt olmamın sebebi size danışacak olmam zaten :D Amazon şart çünkü Türkiye'den Vatan vs gibi yerler ile arasındaki fiyat farkı çok yüksek çıkıyor ve de Amerika'dan yakın zamanda gelecek arkadaşım var. Amazondan direk onun adresine alacağım için kargo da ücretsizsiz. Ekran kartı, işlemci, anakart bu 3ünü Türkiye'ye gelirke bana getirecek. ( 3 tane ürünün sorun olacağını sanmıyorum) SSD,HDD,soğutma sistemini de ben amazondan direk alacağım vergi kargo vs yine Türkiye'den çok daha ucuza geliyor. O yüzden amazon şart bana göre. Monitör ve kasayı ise Türkiye'den alacağım. Monitör hariç bütçem max 2300$

(y)(y)(y) Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim, sistemi beğendim benimkinden daha iyi duruyor not olarak kaydediyorum :neo::neo:

Son düzenleme:
Amazon yerine Türkiyeden almanı öneririm en azından garantide sorun yaşamazsın ve bekleyebilirsen 24 kasımda indirime girebilir daha uygun fiyatlara alabilirsin.

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim, sistemi beğendim benimkinden daha iyi duruyor not olarak kaydediyorum
Amazon yerine Türkiyeden almanı öneririm en azından garantide sorun yaşamazsın ve bekleyebilirsen 24 kasımda indirime girebilir daha uygun fiyatlara alabilirsin.
11.11 indirimini bekliyorum öncelikle ona göre 24 kasım ı da bekleyebilirim. Şuan araştırma aşamasındayım zaten ance karar verir toplamış olurum. Sizinle de paylaşırım topladığım da inşallah
Tam olarak ne için kullanacaksın? Ona göe Ryzen yerine Threadripper da önerilebilir.
Tamamen oyun odaklı istiyorum oyun için kullanacağım

Seçtiğin soğutucu o anakart overclock potansiyeline fazla gelir. Soğutucuyu daha hesaplı bir model seçip anakart kalitesini yükseltip dengeleyebilirsin.

O işlemciden maksimum verim alabilmek için en az 280 mm bir AIO soğutucu şart. I7 8700K 5 Ghz'e kadar overclock potansiyeli var bence en son kısacağı şey o olsun. Thermaltake yerine NZXT X62 Kraken ya da Corsair H115i tercih edilebilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı