i7 8700K vs i7 7700K

• Konuyu başlatan Jay00
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 11.685
İşlemci daha çok yeni olduğundan henüz tüm firmalar uygun soketli ana kartlarını piyasaya sürmedi. Benim tavsiyem biraz beklemek olur. Tüm ana kartlar piyasada olunca daha çok seçenek arasında karar vermek daha kolay olacaktır. Ama mutlaka bir ana kart tavsiye etmem gerekse bu olabilir: GIGABYTE Z370 AORUS Gaming 7 INTEL Z370, DDR4, LGA1151v2, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, DisplayPort, HDMI ATX Anakart - inventus
GIGABYTE Z370 AORUS ULTRA GAMING Intel Z370 Soket 1151-V.2 DDR4 Anakart MSI Z370 SLI PLUS Intel Z370 Soket 1151-V.2 DDR4 4000MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart bu iki ürün nasıl sizce bütçen en fazla bu kadar ediyor o yüzden soruyorum

Ürünler hakkında yorum yapmam yanlış olur çünkü öncesinde de belirttiğim gibi ana kartlar ve soket çok yeni...hangisi iyidir sorusu zamanla cevabını bulur ama markalar konusunda ben kendimi Gigabyte markasına hep daha yakın hissetmişimdir. Bu cevaptan lütfen MSI kötü sonucunu çıkarmayın. Sadece benim tercihim:)

Ürünler hakkında yorum yapmam yanlış olur çünkü öncesinde de belirttiğim gibi ana kartlar ve soket çok yeni...hangisi iyidir sorusu zamanla cevabını bulur ama markalar konusunda ben kendimi Gigabyte markasına hep daha yakın hissetmişimdir. Bu cevaptan lütfen MSI kötü sonucunu çıkarmayın. Sadece benim tercihim:)
Anladım teşekkür ederim cevaplar için o zaman biraz daha beklemem en iyisi gibi görünüyor :D şuan 6700k kullanıyorum sizce değiştirmelimiyim peki bunu satıp ? yeterli mi şuan ki oyunlar için

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı