i7-8750H sistem çöktü

tufanatasoy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba işletim sistemi oyunda iken çöktü mavi ekran hatası verdi ne yap ne et açamadım.

Processor Intel Core i7-8750H 6 X 2.2 - 4.1 GHz, Coffee Lake-HGraphics adapter NVIDIA GeForce RTX 2080 Mobile - 6144 MB, Core: 1380 MHz, Memory: 1750.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen resmini çektiğin aygıtı kullan, SSD kolay kolay bozulmaz, hard disk te çalışmasa Windows açılır, sadece kullanamazsın onu Windows'ta ise sorun olmaz çünkü zaten SSD de.

Yani bileşenlerde problem yok gibi ( hocam zaten ona tiklayinca hemen ekran parlakliği azalip donuyor )
Aynen resmini çektiğin aygıtı kullan, SSD kolay kolay bozulmaz, hard disk te çalışmasa Windows açılır, sadece kullanamazsın onu Windows'ta ise sorun olmaz çünkü zaten SSD de.

Hocam Recep Baltaş hocayı etiketleyebiliyor muyuz belki görürse yardımı dokunabilir?

Yani bileşenlerde problem yok gibi ( hocam zaten ona tiklayinca hemen ekran parlakliği azalip donuyor )

Hocam Recep Baltaş hocayı etiketleyebiliyor muyuz belki görürse yardımı dokunabilir?

Bilmiyorum, ama bunun için kızarlar Bilmiyorum bende yeniyim, bak şöyle yapalım, sen yeni bir konu aç, etiketler kısmındada acil seri kelimelerimi etiketle konuyu aç ve etiketlere şunlar gibileride ekle: #yardım #Windows #Windows 10 #kurulum #mavi ekran #çökme falan falan etiketle durumunun kapsadıklarını, millet doluşur, bende öyle oldu çok az bilinen bir konu olmasına rağmen 3 kişi ilgileniyorlar sağ olsunlar macOS kurmaya çalışıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı