Şahsen Burada Olağandışı Bir Durum Var Gibi Görünüyor. Ayarlarınızı Atabilir Misiniz ?Arkadaşlar henüz oyuna girebilme fırsatım oldu. Orta ayarlarla düşük ayarlarda neredeyse aynı fps değerini alıyorum. VSYNC açık. En azından 60 olmasını beklerdim bu FPS çok az değil mi? Resimde gördüğünüz değerler, ayarlar düşük iken.
Eki Görüntüle 655117
50 küsür FPS GTX1050 için normal. Bende GTX1050ti var yüksek ayarlarda anca 60 FPS.
Arkadaşlar henüz oyuna girebilme fırsatım oldu. Orta ayarlarla düşük ayarlarda neredeyse aynı FPS değerini alıyorum. V-Sync açık. En azından 60 olmasını beklerdim bu FPS çok az değil mi? Resimde gördüğünüz değerler, ayarlar düşük iken.
Eki Görüntüle 655117
Şahsen Burada Olağandışı Bir Durum Var Gibi Görünüyor. Ayarlarınızı Atabilir Misiniz ?
Normal bende 1050 Ti 4 GB i3 4130 ve 8 RAM var hairworks kapalı ve gölgeler düşük kalitede kalan ayarlar yüksekte 40 60 FPS alıyorum. Bu arada Nvidia Hairworksu açmış olabilirsin omu kapat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.