i7 8750H ve i7 7700HQ İşlemci Farkı

Şuan evde değilim. Ama gelen çanta aynısı. Hafif bol gözü var.

Acaba fan sesinin ne kadar yükseklikte olduğunu söyleyebilir misin? Telefondan desibel programı indirip, fan çıkışının yakınında tutup değeri söyleyebilir misiniz?

En yakın zamanda o şekil bir video atarım.Projelerden dolayı zaman sorunu yaşıyorum.

Son düzenleme:

Bilgisayardan ben memnunum. Konuyu başından takip ederseniz sorulara cevap bulursunuz. Kredi kartına 9 taksite aldım. Bende şaşırmıştım. 12 taksitde fiyat değişiyordu. O bilgisayara özel sanırım.
@EasyPeasy

Acaba fan sesinin ne kadar yükseklikte olduğunu söyleyebilir misin? Telefondan desibel programı indirip, fan çıkışının yakınında tutup değeri söyleyebilir misiniz?

Bilgisayar comfor modunda iken,
Youtube açık auto :

Turbo mode :

2 saatlik oyunun ardından(Fan yanından yazdığını geç gördüm. Kusura bakma.)
Auto mode:

Turbo mode:

Turbo modu hafif rahatsızlık veriyor. Ama siz istemediğiniz sürece öyle çalışmıyor. Genel anlamda sessiz bir bilgisayar memnunum.

MSİ supporttan aldığım yeni nesil bilgisayarlardaki wallpaper benim gibi orjinal sevenlere ,

MSİ supporttan aldığım yeni nesil bilgisayarlardaki wallpaper benim gibi orjinal sevenlere ,
Eki Görüntüle 295771
Hocam merhabalar sizle aynı zamanda nerdeyse aynı ayarda bilgisayar almışız. Bende gs63 8re aldım. Bu ses problemi bendede var. Bir türlü düzeltemedim. 2 kere format attım. Yüksek ses çıkmıyor bilgisayardan. Realtek driveri kurulu. Microsoft store'dan nahimic 3 'de indirdim. Ama hala ses seviyesi düşük. Bunun sebebi ne olabilir ? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok ama çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…