i7 8750H ve i7 7700HQ İşlemci Farkı

Benim Nahimic 3 ile baya düzeldi. Bende 2 subwoofer eksik onun dışında ses güzel çıkıyor. Sadece fazla tiz var bass yok buda tırmalıyorum diyebilirim. Yinede belki yabancı forumlarda bulabilirsin. MSİ forum sitesine bakabilirsin.

Hocam bende yeni monster aldım neden monster önermiyorsun ona göre bende iade edeyim ?

Konuyu hortlattığım için özür dilerim. Monster'dan neden memnun kalmadınız?

Passmark kabul gören bi test değil mi? Yani buradaki farkı baz alabiliriz ...Bende arayışlardayım fiyattan dolayı eski nesillere yönelebilirim...

Passmark kabul gören bi test değil mi? Yani buradaki farkı baz alabiliriz ...Bende arayışlardayım fiyattan dolayı eski nesillere yönelebilirim...

Passmark kabul edilen bir testtir ve işlemci karşılaştırmalarında gönül rahatlığı ile başvurabilirsiniz. İşin ilginç tarafı i5-8300H bile, i7-7700HQ'dan daha performanslı bir işlemci. Bu yüzden MSI GP63 Leopard önerdim.

Konuyu yeni açmadım. Bilgisayarı alalı 6-7 ay oluyor. Yinede tavsiyeniz için teşekkürler bende 8750H tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…