i7 950 Sistem açılma ekranında kapanmaya başladı

Ölmezler

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarda i7 950 vardı. Her şey normal ve CPU Intel ucuz fanlar var bilirsiniz o da üstündeyken sıkıntısız hızlıca çalışıyordu fakat bu fabrikasyon fanın bir yaprağını kırdım ve ses çıkardığı için sinirden tüm yapraklarını da elinle kırdım. Yani boşa dönmeye başladı ama soketi bağlıydı. Sonra bilgisayarı açtığımda bilgisayar bazen yeniden başlatıyor bazen kapanıyor ve bunun sebebi eğer fansa bilen varsa bana yardımcı olsun. Değilse de olası durumları değerlendirmem için yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi fan alınıcağını nerden bilicem ve o sürülen sıvının ne olduğunuda bilmiyorum
Termal macun o sıvı, MX-4 veya MX-6 yazarak ikisinden birini alabilirsin. Nasıl uygulanacagini video izleyerek yapabilirsin. Fan için de LGA1366 soket Fan olarak aratıp yorumlarına ve bütçene göre birini alabilirsin. Hatta belki öneri konusu açıp F/P ürün tavsjyesi de alabilirsin Fan için.

Termal macun o sıvı, MX-4 veya MX-6 yazarak ikisinden birini alabilirsin. Nasıl uygulanacagini video izleyerek yapabilirsin. Fan için de LGA1366 soket Fan olarak aratıp yorumlarına ve bütçene göre birini alabilirsin. Hatta belki öneri konusu açıp F/P ürün tavsjyesi de alabilirsin Fan için.
LGA1366 olduğunu nerden anladın ben bi fan aldım rastgele eski fana benzeyen mesela o küçük geldi yani emin misiniz sipariş verilmesi gereken bu mu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı