i7 950 ve GTX 460 Sisteme Yükseltme Önerisi

skolyus

Decapat
Selam arkadaşlar.
  • X58-UD3R anakart
  • 6 GB RAM
  • i7 950 işlemci
  • GTX 460 256 Bit ekran kartı
  • 675 Watt güç kaynağı
Böyle bir sistemim var. Bu sistemi Forza Horizon 4, GTA 5 vs oyunları ultra olarak oynamak istiyorum ve oyun videolarını kaydetmek istiyorum. Bunun için darboğaz yaşamadan hangi parçaları değiştirmem gerekiyor? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

FH 4 Ultra ayarlarda? Şaka yapıyorsunuzdur umarım.
Selam arkadaşlar.
  • X58-UD3R anakart
  • 6 GB RAM
  • i7 950 işlemci
  • GTX 460 256 Bit ekran kartı
  • 675 Watt güç kaynağı
Böyle bir sistemim var. Bu sistemi Forza Horizon 4, GTA 5 vs oyunları ultra olarak oynamak istiyorum ve oyun videolarını kaydetmek istiyorum. Bunun için darboğaz yaşamadan hangi parçaları değiştirmem gerekiyor? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

PSU hariç bide RAM sistemi komple yenileyin 6 GB RAM daha takviye edin, DDR3 olsa gerek bılemıyorum.

Forza Horizon 4, GTA 5 vs oyunları ultra olarak oynamak istiyorum
Bunun için zaten ekran kartını RTX 2000 serisi veya GTX 1080 Ti'a yükseltmen gerekecek. İ7 950'de bu ekran kartlarını besleyemeyeceği için İ7 8700K tarzı bir işlemci alman gerekecek. Bu işlemciyi de şu anki anakartına takamayacağın için anakartı da Z370 tarzı bir anakart alman gerekecek. Yani kriterleri düşürmen gerekecek yoksa fiyat aşırı derece pahalı olacak. Daha RAM'leri yazmadım bile :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı