Bugüne kadar birçok konuda teknik destek ihtiyacımı bu forumdaki bilgiler sayesinde giderdim. Bu sefer aradığım konuyu net olarak cevaplayanı bulamadığımdan ben konu açmak durumunda kaldım.
Sorunum şu;
Bilgisayarda nedense sadece oyun oynarken 10-15 saniyede bir(bazen daha sık) 2-3 saniyelik donmalar oluyor sonra tekrar frame atlamış gibi devam ediyor. Sebebini bir türlü bulamadım. İlk başta yazılımsal olduğuğunu düşünerek format attım baştan kurdum yine çözülmedi. Ekran kartı Driver'larım güncel. Windows'um lisanslı. Sistem şu şekilde;
Windows10 Pro (daha önceki Home versiyonuydu format sonrası değiştirdim)
Intel Core i7 970 @3.20GHz
ASUS P6x58D-E anakart
Kingston DDR3 4x4 GB Total 16 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2 GB ekran kartı
Corsair Force 120 GB SSD (işletim sistemi ve oyunlar burada kurulu
Bunun yanınd 1 TB HDD var ama şu an boş
Birçok forumda arattım bu forumda da benzer sorunlar yaşayanlar olmuş ama hiçbirisi tam benim yaşadığım sorun değil ve net cevap bulamadım.
Konuya gerçekten hakim olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Sorunum şu;
Bilgisayarda nedense sadece oyun oynarken 10-15 saniyede bir(bazen daha sık) 2-3 saniyelik donmalar oluyor sonra tekrar frame atlamış gibi devam ediyor. Sebebini bir türlü bulamadım. İlk başta yazılımsal olduğuğunu düşünerek format attım baştan kurdum yine çözülmedi. Ekran kartı Driver'larım güncel. Windows'um lisanslı. Sistem şu şekilde;
Windows10 Pro (daha önceki Home versiyonuydu format sonrası değiştirdim)
Intel Core i7 970 @3.20GHz
ASUS P6x58D-E anakart
Kingston DDR3 4x4 GB Total 16 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2 GB ekran kartı
Corsair Force 120 GB SSD (işletim sistemi ve oyunlar burada kurulu
Bunun yanınd 1 TB HDD var ama şu an boş
Birçok forumda arattım bu forumda da benzer sorunlar yaşayanlar olmuş ama hiçbirisi tam benim yaşadığım sorun değil ve net cevap bulamadım.
Konuya gerçekten hakim olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: