Çözüldü i7 9700F ve RTX 2060 PUBG sıcaklık değerleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşlemciyi stok soğutucu ile kullanıyorum, ekran kartım tek fanlıdır. Değerler normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kac dereceden sonra sıkıntı başlar?

Sizin islemciniz icin Intel tarafindan izin verilen maksimum deger 100 derece. Tabii sicakliklar bu degere ulasmadan Thermal Throttling (hiz düsürme) meydana gelir, bu da performansi etkiler. Sicakliklar 100 dereceye ulasirsa sistem kendini kapatir veya farkli sorunlar yasatabilir.

Islemciyi ne kadar soguk tutarsaniz o kadar iyi. Benim size tavsiyem stok sogutucuyu degistirmenizden yana olacaktir.
Ekran kartı güzel de işlemci biraz ısınmış gibi kaç saattir veya kaç dakikadır oyundasınız?

Ekran kartı güzel de işlemci biraz ısınmış gibi kaç saattir veya kaç dakikadır oyundasınız?
10 dk.
Normal ama bilgisayarı yordunuz mu?
Yok yormadım.
Ayarlar Ultra 1080P.
Normal ama bilgisayarı yordunuz mu?
Ayarlar Ultra 1080P.

Stok sogutucu ile ayarlara ve oyuna göre 80-85 civarina kadar cikabilir. Eger imkaniniz varsa farkli bir sogutucu ile degistirebilirsiniz. Ama dedigim gibi, stok sogutucu ile 75 derece normal.

Bilgisayarı yorarak değerleri atar mısınız?

Neyle yormasi gerekiyor? Aklimda bir sey var da, bakalim tahmin ettigim sey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…