Gittigidiyor sitesine güveniyor musunuz? Daha önce alışveriş yaptınız mı?O fiyatin şuan piyasa değeri 2500 TL'yi geçmemeli. 1660 Ti ile 2060 fiyatı arasında olmalı. 1070 Ti nerede, 5700XT nerede.
Valla hocam siz sormaktan çok bunu alıyorum tamam mıdır diye sormaya geldiniz galiba. RTX istemiyorum ve Gsync monitörüm var derseniz geriye sizin ekran kartınız kalıyor zaten.
O zaman bunu öneririm. En azından 1080 aynı fiyata.
EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING ACX 3.0 EKRAN KARTI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING ACX 3.0 EKRAN KARTI en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING ACX 3.0 EKRAN KARTI incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!urun.gittigidiyor.com
O fiyatin şuan piyasa değeri 2500 TL'yi geçmemeli. 1660 Ti ile 2060 fiyatı arasında olmalı. 1070 Ti nerede, 5700XT nerede.
Valla hocam siz sormaktan çok bunu alıyorum tamam mıdır diye sormaya geldiniz galiba. RTX istemiyorum ve Gsync monitörüm var derseniz geriye sizin ekran kartınız kalıyor zaten.
O zaman bunu öneririm. En azından 1080 aynı fiyata.
EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING ACX 3.0 EKRAN KARTI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING ACX 3.0 EKRAN KARTI en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING ACX 3.0 EKRAN KARTI incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!urun.gittigidiyor.com
Yaptım. Gayet iyi gelmişti. Her firmada olduğu gibi sorun yaşayan insanlar olduğunu da gördüm.Gittigidiyor sitesine güveniyor musunuz? Daha önce alışveriş yaptınız mı?
Açıklamasını okudum yurt dışı garantili falan yazıyor herhangi bir bilginiz var mı bu konularda?Yaptım. Gayet iyi gelmişti. Her firmada olduğu gibi sorun yaşayan insanlar olduğunu da gördüm.
Hayır.Açıklamasını okudum yurt dışı garantili falan yazıyor herhangi bir bilginiz var mı bu konularda?
Pahalı. Ucuz ve en güvenilir mağaza olarak bu ürünü buldum. Bunu da beğenmezseniz 1070 Ti alın siz de rahatlayın biz de.Bende bunu buldum.Gigabyte WINDFORCE Nvidia GeForce GTX 1080 8GB OC 256Bit Fiyatı
Gigabyte WINDFORCE Nvidia GeForce GTX 1080 8GB OC 256Bit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Pahalı. Ucuz ve en güvenilir mağaza olarak bu ürünü buldum. Bunu da beğenmezseniz 1070 Ti alın siz de rahatlayın biz de.
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu.İlgin için teşekkürler. Çok yardımcı oluyorsun.
Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu.