i7 9700K Sıvı Soğutma Tavsiyesi

H150i kullanıcısı olarak kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim. Uzun bir süredir kullanıyorum, en ufak bir sorunla karşılaşmadım. Sıvı soğutucu alınacaksa ve bütçe sorun değilse ya Corsair ya da NZXT alınmalı.

Teşekkürler yorumunuz için peki fiyat performans açısından 2'si haricinde öneri alabilir miyim?

Corsair almanızı tavsiye ederim.
Yardımım dokunduysa beğenmeyi unutma

Su NZXT nasıl bisey bakaym bir. O kadar bilgim yok bu marka hakkında

NZXT Kraken x72 önerebilirim, kendisini 3900x ile kullanıyorum gayet stabil ve şirin değerler gösteriyor.

NZXT Kraken X72 önerebilirim, kendisini 3900X ile kullanıyorum gayet stabil ve şirin değerler gösteriyor.

Şu an bir anda bütün oklarım o yöne cevrildi zaten bakıyorum özellillerine sanırım Corsair tarafından yapılan bir marka?

Şu an bir anda bütün oklarım o yöne cevrildi zaten bakıyorum özellillerine sanırım Corsair tarafından yapılan bir marka?
Corsair ve NZXT tamamen farklı firmalar/markalar. Fakat şunu da düşünün alırken; Corsair de alsanız NZXT'de alsanız radyatör olarak Asetek kullanıyorlar. Fark sadece kullanılan fanlarda ve pompa kısmında. Dolayısıyla performans olarak çok ufak farklar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…