i7 9700K Sıvı Soğutma Tavsiyesi

H150i kullanıcısı olarak kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim. Uzun bir süredir kullanıyorum, en ufak bir sorunla karşılaşmadım. Sıvı soğutucu alınacaksa ve bütçe sorun değilse ya Corsair ya da NZXT alınmalı.
 
Kırmızı hap mı, mavi hap mı? Seçim tamamen size kalmış 140 TL verip fanlarınıza biraz daha estetik görünüm kazandırabilirsiniz. Unutmadan, Corsair'in indirimli fiyatının 1740 TL olduğunu da söyleyeyim.

Bana göre Corsair daha uygun bir tercih olur çünkü adamların işi bu temel olarak, usta ile kalfa hiçbir olur mu :)

Teşekkürler yorumunuz için 😊 peki fiyat performans açısından 2'si haricinde öneri alabilir miyim?
 
Corsair almanızı tavsiye ederim.
Yardımım dokunduysa beğenmeyi unutma:)
 
H150I kullanıcısı olarak kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim. Uzun bir süredir kullanıyorum, en ufak bir sorunla karşılaşmadım. Sıvı soğutucu alınacaksa ve bütçe sorun değilse ya Corsair ya da NZXT alınmalı.

Su NZXT nasıl bisey bakaym bir. O kadar bilgim yok bu marka hakkında 😊
 
Şu an bir anda bütün oklarım o yöne cevrildi zaten 😄😄 bakıyorum özellillerine 😊😊 sanırım Corsair tarafından yapılan bir marka?
Corsair ve NZXT tamamen farklı firmalar/markalar. Fakat şunu da düşünün alırken; Corsair de alsanız NZXT'de alsanız radyatör olarak Asetek kullanıyorlar. Fark sadece kullanılan fanlarda ve pompa kısmında. Dolayısıyla performans olarak çok ufak farklar var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı