- Makaleler
- 7
Ekran kartına biraz daha ağırlık verebilirsiniz oyun odaklı topluyorsunuz çünkü.
Öneriniz ne, ne almalıyım oyun odaklı olması için ekran kartını?Ekran kartına biraz daha ağırlık verebilirsiniz oyun odaklı topluyorsunuz çünkü.
Fazla bilgim yok, ama 4K al diye öneren arkadaşlarım var. Bende 4K oynamak istiyorum o yüzden.Hangi çözünürlükte oynayacaksınız? 2K, 1080p?
Fazla bilgim yok, ama 4K al diye öneren arkadaşlarım var. Bende 4K oynamak istiyorum o yüzden.
1080p 144HZ monitörle yüksek fps oyun deneyimi çok daha iyi. Artık freesync monitörlerde Gsync çalışabiliyor:Fazla bilgim yok, ama 4K al diye öneren arkadaşlarım var. Bende 4K oynamak istiyorum o yüzden.
Yeni monitör almayı düşünüyor ve planlıyorum, şu anda kullandığım notebook.İlk önce bunu kararlaştırmanız gerekiyor. Monitörü aldınız mı alacak mısınız? Elinizdeki monitörü kullanacaksanız bunun çözünlürlüğü kaç?
15.000₺ bütçem.Ekrandaki bulunan piksel sayısı. 1920x1080 1080p çözünürlükte bir monitör oluyor oyunuda bu grafik detayıyla oynuyorsunuz kısaca böyle anlatayım.
Almayı düşündüğünüz monitör TN panel ve kalitesi çok iyi değil 4k olmasına rağmen renkler canlı olmaz. Tam bir büçye belirtirseniz monitör ve ekran için yardımcı olabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.