i7-9700K ve ASUS RTX 2060 Sistem Toplama

i5 9600K kullanıyorum. Hızaşırtma düşünmediğim için Msi Gaming B360 Pro Carbon aldım. Bu haliyle 1080TI ekran kartını her oyunda Full HD çözünürlükte bile besliyor. Para cebimde kaldı.
B360, H370, Z370 bios update edilmiş şekilde 9000 serisi işlemcileri çalıştırıyor. Sadece 9900K için Z390 öneriliyor. O da işlemcinin overclock esnasında güç ihtiyacını karşılamak için. Sonuçta o işlemci sınırı zorluyor.
4790k işlemcinin hyperthread açık ve kapalı fps değerleri çok ilginç:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burda da 8700k vs 9600k:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

4790k 4 çekirdekli olup, sanal izleklerle 8 oluyor.

Son düzenleme:
Fazla bilgim yok, ama 4K al diye öneren arkadaşlarım var. Bende 4K oynamak istiyorum o yüzden.

İlk önce bunu kararlaştırmanız gerekiyor. Monitörü aldınız mı alacak mısınız? Elinizdeki monitörü kullanacaksanız bunun çözünlürlüğü kaç? Ben sistemi en yüksek parçaları ile diziyim, monitör 1080p kalsın olacaksa bu kadar para vermenin anlamı olmaz.

Fazla bilgim yok, ama 4K al diye öneren arkadaşlarım var. Bende 4K oynamak istiyorum o yüzden.
1080p 144HZ monitörle yüksek fps oyun deneyimi çok daha iyi. Artık freesync monitörlerde Gsync çalışabiliyor:

İlk önce bunu kararlaştırmanız gerekiyor. Monitörü aldınız mı alacak mısınız? Elinizdeki monitörü kullanacaksanız bunun çözünlürlüğü kaç?
Yeni monitör almayı düşünüyor ve planlıyorum, şu anda kullandığım notebook.
Almayı düşündüğüm monitör "ASUS 28" VP28UQG 1Ms 4K HDMI+DP+MM FreeSync Gaming Monitör "
Bu 1080p ne oluyor, hz tam ne oluyor biri açıklayabilir mi. Benim yazdığım monitörden farkı ne o özelliklerin arkadaşlar?

Ekrandaki bulunan piksel sayısı. 1920x1080 1080p çözünürlükte bir monitör oluyor oyunuda bu grafik detayıyla oynuyorsunuz kısaca böyle anlatayım. HZ'de ekran tazeleme hızı.

Almayı düşündüğünüz monitör TN panel ve kalitesi çok iyi değil 4k olmasına rağmen renkler canlı olmaz. Tam bir büçye belirtirseniz monitör ve ekran için yardımcı olabilirim.

Ekrandaki bulunan piksel sayısı. 1920x1080 1080p çözünürlükte bir monitör oluyor oyunuda bu grafik detayıyla oynuyorsunuz kısaca böyle anlatayım.

Almayı düşündüğünüz monitör TN panel ve kalitesi çok iyi değil 4k olmasına rağmen renkler canlı olmaz. Tam bir büçye belirtirseniz monitör ve ekran için yardımcı olabilirim.
15.000₺ bütçem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı