Hocam ryzen toplanıp 2k bir monitör ile hem uyguna gelip hemde güzel performans alır. Birde üstüne üstlük yayın falan açabilir. 2k da FPS farkı olmuyor. Eğer Intel alıcaksa da bence 9900k almalı.Bütçeniz 15K civarı demiştiniz. Bu konuda size yeni bir sistem toplayarak yardımcı olabilirim. Monitör ve sıvı soğutma kısmından pek anlamadığım için o işi daha iyi bilenlere bırakıyorum.
Intel Core i7 9700K Sekiz Çekirdekli İşlemci (BX80684I79700K)
Intel Core i7 9700K Sekiz Çekirdekli İşlemci (BX80684I79700K) / 4.7 GHz İşlemci / Intel Core i7 İşlemcili / Soket 1151 / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com Asus TUF Z390-PLUS GAMING Intel Z390, 4266MHz(O.C.) DDR4, M.2, USB3.1 Gen 2, CrossFireX, HDMI/DP, RGB, ATX Anakart - Anakart - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com MSI GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
MSI GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RTX 2080 DUKE 8G OC ITOPYA'da.www.itopya.com Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz CL15 Ram CMW16GX4M2C3000C15 Fiyatı
Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz CL15 Ram CMW16GX4M2C3000C15 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Samsung 970 Evo NVMe 250GB 3400MB-1500MB/s M.2 SSD Fiyatı
Samsung 970 Evo NVMe 250GB 3400MB-1500MB/s M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Seagate BarraCuda 2TB 7200RPM 256MB Sabit Disk ST2000DM008 Fiyatı
Seagate BarraCuda 2TB 7200RPM 256MB Sabit Disk ST2000DM008 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Cooler Master MasterBox MB511 USB3.0 Pencereli MidTower Siyah Kasa | ITOPYA
Cooler Master MasterBox MB511 USB3.0 Pencereli MidTower Siyah Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RC-MCB-B511D-KANN-STU ITOPYA'da.www.itopya.com Bu halde 13.000 TL tam olarak. Monitör ve sıvı soğutmaya 2000 TL kalıyor. Ryzen toplarsanız daha uyguna gelebilir belki. Ayrıca kaynak olarak Hepsiburada, Sinerji, İtopya kullandım. Farklı mağazalardan aynı parçaları daha ucuza bulabilirsiniz.FSP Hydro G 750 Serisi 80Plus Gold 750W Full Modüler Power Fiyatı
FSP Hydro G 750 Serisi 80Plus Gold 750W Full Modüler Power en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com 
Hocam tn dışında olabilir.@samuray_x Önerdiğiniz monitör biraz pahalı geldi bana, aynı özelliklere sahip şu monitörü de tercih edebilir.
Hocam 16 GB ram yerine sıvı soğutma muhteşem nolur, coolermaster masterliquid 360mm öneririm yada tharmalthake 360mmBiraz bakındım o yüzden yazamadım. Sistemde 32GB RAM kullandım, isterseniz bunu 16 yapabilirsiniz ama bu büçyedeki bir pc'de önermem. Bu RAM'ler sizi çok uzun süre götürecektir. İntel yerine Ryzen kullandım, çoklu çekirdek bakımından daha performanslı bir işlemci. Bu yüzden size hangi çözünürlükte oynacağınızı sordum.
www.sinerji.gen.tr Sistemi bu site üzerinde kurdum, muhtemeden çok sistemle haşır neşir olan biri değilsiniz, sonrasında uğraşmamanız için. Eğer ucuz yer araştırması yaparsanız belki fiyat 500 TL inebilir. Bununla uğraşamadım zamanım yoktu.
Monitör olarakta bunu önerebilirim.
Samsung 32 İnç 4K Çözünürlükte QLED Oyuncu Monitörü Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
32'' ve üstü kategorisindeki Samsung markalı Samsung 31.5'' LU32H750UMMXUF 4ms 60Hz Qled 4K FreeSync Monitör ürününü, 12 Taksit'e varan ve kapıda ödeme imkanı ile satın alabilirsiniz. Hızlı Gönderi, Aynı Gün Kargo ve Bahçelievler-Kadıköy Mağazalarımızdan Stoktan Teslim Olarak Satın Alma İşlemini...www.gameekstra.com 
Eki Görüntüle 367585
Eğer AMD veya Intel olsun takıntınız yoksa bu sistem de güzel kesinlikle. Tercihinize bağlı olarak ikisi de alınabilir.Biraz bakındım o yüzden yazamadım. Sistemde 32GB RAM kullandım, isterseniz bunu 16 yapabilirsiniz ama bu büçyedeki bir pc'de önermem. Bu RAM'ler sizi çok uzun süre götürecektir. İntel yerine Ryzen kullandım, çoklu çekirdek bakımından daha performanslı bir işlemci. Bu yüzden size hangi çözünürlükte oynacağınızı sordum.
www.sinerji.gen.tr Sistemi bu site üzerinde kurdum, muhtemeden çok sistemle haşır neşir olan biri değilsiniz, sonrasında uğraşmamanız için. Eğer ucuz yer araştırması yaparsanız belki fiyat 500 TL inebilir. Bununla uğraşamadım zamanım yoktu.
Monitör olarakta bunu önerebilirim.
Samsung 32 İnç 4K Çözünürlükte QLED Oyuncu Monitörü Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
32'' ve üstü kategorisindeki Samsung markalı Samsung 31.5'' LU32H750UMMXUF 4ms 60Hz Qled 4K FreeSync Monitör ürününü, 12 Taksit'e varan ve kapıda ödeme imkanı ile satın alabilirsiniz. Hızlı Gönderi, Aynı Gün Kargo ve Bahçelievler-Kadıköy Mağazalarımızdan Stoktan Teslim Olarak Satın Alma İşlemini...www.gameekstra.com 
Eki Görüntüle 367585