i7 9700K ve RTX 2060 sistem toplama

Güzel sistem ama anakartı çok pahalı ve soğutma 240mm tercihedilmeli. Bunun dışında 9700k seçerek uzun yıllar götürecek bi işlemci seçmek doğru mantık.
 
RX 5700 XT'nin özel soğutmalı versiyonu ve AMD'nin işlemcilerinden fiyat olarak 9700K muadili bir işlemci tercih edin. Bazı X570 MSI anakartlarda sıvı soğutma hediyesi de var. SSD olarak gen4 Corsair m2 SSD tercih edin.
 

TOPLAM: 12170 TL

Bu paraya toplanabilecek en iyi sistem demek isterdim fakat işlemci + soğutucu çok gereksiz para yiyor. Ryzen 7 3800x çok daha güçlü bir işlemci i7 9700k'dan hem daha güçlü hem daha uyguna geliyor fiyatı çünkü + olarak bir soğutucu derdi yok. Siz illa intel istediğiniz için böyle bir sistem yarattım fakat gelin vazgeçin 3800x'li bir sistem yaratalım çok çok çok daha güçlü olacaktır artan para ile birçok parçayı yükseltebiliriz. Seçim sizin.
 
12.000₺, intel İşlemci, msi anakart ve msi RTX ekran kartı istiyorum. Oyun için topluyorum.
Açıkçası yaptığınız şeyin saçma olduğunu düşünüyorum. Bir nevi fanboyluk bu. AMD Intel ve AMD'den daha iyi şuanda. Anakart konusunda MSI güzel olsa da, ekran kartında Asus daha iyi bence TUF modelleri dışında.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı