i7-9700K ve RTX 2060 Sistem Yükseltme

274667

Hectopat
İşlemci: i7 9700K
Ekran kartı: RTX 2060 Gaming
SSD: WD m.2 3470 okuma 2600YAZMA
Anakart: MSI B360 GAMING Plus
Kasa: Cooler Master MB511
İşlemci fanı: Cooler Master Hyper 212
PSU: Cougar 700W 80Plus
RAM: G.Skill (8X2) DDR4 3000MHZ

OC düşünmüyorum. Bunları satın aldım fakat daha düzmedim. Şimdi 700 TL'lik bir bütçem daha var ekran kartını mı yükselteyim yoksa anakartı mı?
Teşekkürler saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem o.c düşünmüyorsunuz, İ7 9700k gibi bi işlemci ile o anakart ikilisi yerine çarpan kilidi kapalı bir işlemci seçip fazla olan bütçenizi de ekleyerek ekran kartı yükseltmesine gidebilirsiniz.

Madem o.c düşünmüyorsunuz, İ7 9700k gibi bi işlemci ile o anakart ikilisi yerine çarpan kilidi kapalı bir işlemci seçip fazla olan bütçenizi de ekleyerek ekran kartı yükseltmesine gidebilirsiniz.
Maalesef 9.nesil K olmayan i7 işlemci yok Intel'de, en azından ben bulamadım.

Ekran kartına bas parayı tabi ki. OC yapmayacaksan o anakart gayet yeterli.

Maalesef 9.nesil K olmayan i7 işlemci yok Intel'de, en azından ben bulamadım.

Ekran kartına bas parayı tabi ki. OC yapmayacaksan o anakart gayet yeterli.
Burada ki ihtiyacı tam olarak anlayamadım ben şahsen. Neden i7 tercih edilmiş? Kurulan sistemde i5 bir işlemci alınıp ekran kartını yükseltmenin performansı daha fazla etkileyeceği aşikar. Sistem dengesiz kurulmuş, bu bütçe ile ihtiyaca yönelik daha verimli bir sistem kurulabilir.

Burada ki ihtiyacı tam olarak anlayamadım ben şahsen. Neden i7 tercih edilmiş? Kurulan sistemde i5 bir işlemci alınıp ekran kartını yükseltmenin performansı daha fazla etkileyeceği aşikar. Sistem dengesiz kurulmuş, bu bütçe ile ihtiyaca yönelik daha verimli bir sistem kurulabilir.
Öncelikle teşekkürler değerli yorumlarınız için
Belki ilerleyen yıllar da oc düşenebilirim diye 9700k seçtim bu soruyu sormamın amacı ilerleyen yıllarda anakartı değiştirsem en fazla 1.500 fakat ekran kartını değiştirmeye gücüm yetmez ama dediğim gibi şu anlık düşünmüyorum oc
İyi Geceler

Son düzenleme:
Gayet de dengeli kurulmuş. 9600K, online oyunlarda 1080p çözünürlükte zar zor besleyebiliyor 2060 ve üstü kartları.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı