Sleipnir
Hectopat
Daha fazla
Bu iki pinli ama : Amazon.com.tr@Sleipnir, 12VHPWR girişine sahip kartlardan bahsediliyor. Çoğu kullanıcı hatası olsa da dönüştürücü kullanımı gibi durumlarda meydana gelebiliyor. Yanma vakaları çok daha spesifik bir durum. Korkmanıza gerek yok bu konuda. Güç bağlantısını doğru ve düzgün bağladınızdan emin olun.
Marka, model olarak Gigabyte ekran kartlarını önermiyorum. VRAM tarafında yanlışım yoksa jel gibi bir termal macun kullanıyor. Dikey kullanacaksanız akıyor.
12VHPWR girişi istemezseniz Sapphire Nitro+ ve AsRock Taichi dışı model bakabilirsin. Ben kişisel olarak öneririm fakat siz güvenmezseniz anlayabilirim. Bu kabloyu doğru bağladığınızda bir sorun olmuyor. Kabloyu dönüştürücü olarak asla önermem. Direkt PSU'dan gelen kablo ile takın eğer takacaksanız.
Şunu alayım mı: SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Birde Recep Baltas'in videosundan sonra biraz korkuttu. Dediğinizi anladım ama hangisini tercih edeyim. İlk satışlarda yanma oluyor diye geri bildirimler alınmıştı. Ben iyi bununla entegre PSU alırım ama yanlış başlayabilir miyim?