Alp Ayaz Karaoglu
Centipat
2-5 FPS aralığını geçmeyecektir. Bence gerek yok.
![]()
Aerocool Aero One Frost RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Aerocool Aero One Frost RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kasa-PSU ikilisi olarak bunları da düşünebilirsin. Senin seçtiğin de iyi ama kasada yeterli fan yok ve içindeki PSU modeli de belli değil.![]()
Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ Güç Kaynağı
Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Sinerjinin PC toplama bölümünden topluyorum ve bu tarz kasaları çok sevmiyorum fan konusunda ileride 2-3 tane fan alıp takarım çok sorun olmaz.
2-5 FPS aralığını geçmeyecektir. Bence gerek yok.
![]()
Aerocool Aero One Frost RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Aerocool Aero One Frost RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kasa-PSU ikilisi olarak bunları da düşünebilirsin. Senin seçtiğin de iyi ama kasada yeterli fan yok ve içindeki PSU modeli de belli değil.![]()
Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ Güç Kaynağı
Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
4.4'e çıkartsam bilemi 2-5 FPS fark eder? Birisini görmüştüm overclock ile i5 9600KF'yi 5GHz'ye çıkarıp Fortnite'de 265FPS sabit aldırmıştı.
Son düzenleme: